Hyafilia Classis (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei255.00

Hyafilia Classic este un produs cosmetic de înaltă calitate conceput pentru a modela și îmbunătăți forma buzelor pacienților. Odată plasat, acest filler pentru buze garantează rezultate cu aspect natural, cu un efect de patru până la șase luni. Acest gel de injectare este extrem de stabil și își va păstra poziția după introducere fără riscul de „scurgere.”

Cantitate :
Categories: ,

Hyafilia Classic este produsă din acid hialuronic purificat. În condiții normale, este descompus de enzime relativ repede. În acest produs, acesta este combinat cu BDDE, care permite construirea unei structuri moleculare reticulată a gelului de injectare. Este mult mai stabil și mai rezistent la metabolism și la impactul enzimelor. În comparație cu produsele competitive, Hyafilia Classic oferă un rezultat mult mai rezistent și durabil. Odată injectat în piele, produsul se va dizolva timp de până la șase luni.

De ce Hyafilia Classic?

Produs extrem de flexibil în ceea ce privește aplicarea acestuia. În primul rând, gelul hialuronic poate fi utilizat cu succes ca umplutură pentru buze. Forma și volumul realizat al buzelor pot fi recreate cu câteva alte produse cosmetice. În același timp, filler-ul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a elimina ridurile și liniile superficiale și moderat adânci pe piele. Hyafilia ajută la îmbunătățirea aspectului pacientului, îmbunătățește forma și volumul buzelor și ascunde liniile glabelare, și liniile adânci medii în jurul gurii (linii de marionete), și pot utilizat pentru a restabili volumul obrajilor.

Caracteristice:

  • Dimensiunea medie a particulelor – 500μm;
  • Conținutul cutie – seringă plină (1 ml), ac 27G, ac 29G;
  • Temperatura de depozitare – 1 până la 30 ° C;
  • Durabilitatea în ambalaj – 3 ani;
  • Durabilitatea după plasare – 4 până la 6 luni;
  • Adâncimea de injectare – medie;
  • Concentrația acidului hialuronic – 20 mg / ml;
Loading...