Hot

Revolax Deep (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei289.00

Revlax Deep este unul dintre cele mai durabile filler-e pentru buzelor de pe piață. Fabricat pe bază de acid hialuronic pur, gelul are o structură consistentă monofazică. Este complet compatibil cu țesuturile umane, fără riscul de respingere, deci este un instrument excelent pentru mărirea buzelor, precum și filler perfect pentru  corectarea conturului sau îndepărtarea ridurilor.

Cantitate :
Categories: ,

Un produs de nouă generație

Revolax Deep un filler dermic de cea mai bună calitate care poate fi utilizat pentru a modela și accentua caracteristicile feței în zone precum bărbia și obrajii și pentru a elimina ridurile. Creat cu cele mai noi tehnologii din industria cosmetică și medicală, este un gel pentru injectare cu calitate și rezultat garantate. Ca și alte filler-e hialuronice exclusive de la Revolax, el oferă pacienților:

  • Vâscoelasticitatea excelentă, foarte important mai ales atunci când este injectat în buze
  • Nivel scăzut de deplasare – odată setat, filler-ul nu se va “vărsa” în alte zone
  • Efect extrem de durabil de 12 până la 18 luni datorită structurii gelului monofazic și a acidului hialuronic reticulat
  • Nu sunt prezente ingrediente de origine animală – acidul hialuronic utilizat este sintetic

Revolax Deep poate fi, de asemenea, injectat în straturile mai profunde ale pielii. Datorită acestui fapt, este un mijloc eficace de combatere a ridurilor și pliurilor chiar mai adânci și mai pronunțate pe piele. În același timp, este foarte posibil să se injecteze în hipoderm.

Poate că cea mai populara utilizare a Revolax Deep este ca umplutură pentru buze. Imediat după ieșirea lui pe piața, filler-ul a devenit noul lider in augmentarea și formarea buzelor datorita rezultatele sale extrem de naturale și de încredere după plasare.

Loading...