Stylage M (2 x 1ml)

Availability: In stock

lei680.00

Stylage M este una dintre cele mai bune soluții pentru îndepărtarea ridurilor medii până la adânci. De ce? Deoarece oferă cea mai înaltă calitate, durabilitate excepțională (până la un an), rezultate echilibrate și plasare aproape nedureroasă. Filler-ul hialuronic Stylage M este instrumentul perfect pentru a obține o piele frumoasă și netedă.

Cantitate :
Categories: ,

Tehnologia inovatoare IPN-like a Stylage M

Unul dintre primele lucruri cu care impresionează la acest filler de injectare în țesuturilor moi, este că a fost creat folosind o formulă unică și îmbunătățită semnificativ, cu proprietăți inovatoare. Gelul hialuronic are o vâscozitate potrivită pentru a umple și netezi ridurile și pliurile pielii în mod adecvat atunci când este injectat în dermul mijlociu spre adânc (linii nazolabiale, marionete, riduri în zona obrajilor) fără a da impresia că de un volum excesiv sau viziune nenaturală. Elasticitatea produsului este, de asemenea, rafinată în mod special, astfel încât el este atât de ușor de pus, dar în același timp stabil și fără riscul de deplasare după ce a fost injectat.

Aceste caracteristici excepționale ale Stylage M sunt obținute prin tehnologia specială IPN-like, dezvoltată de Laboratories VIVACY o companie întotdeauna inovatoare. Datorită acestei tehnologie, gigantul biotehnologic a reușit să rafineze aproape fiecare aspect al filler-ului, crescând durata acțiunii până la 12 luni, făcându-l mai eficient și mai ușor de plasat. În plus, gelul conține o cantitate limitată de manitol – un antioxidant puternic, ceea ce contribuie adițional la efectul produsului de întinerire.

Respectarea standardelor internaționale de siguranță

Stylage M este un dispozitiv medical profesional de clasa a III-a, conceput în conformitate cu standardele internaționale de siguranță acceptate. Ca urmare, acesta:

  • Nu există efecte secundare puternice sau periculoase
  • Nu necesită repaus la pat după plasare
  • Este complet biocompatibil cu corpul uman
  • Este complet biodegradabil

Additional information

Weight0.200 kg
Loading...