GANA HA Type B – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

lei276.25

Îndepărtarea rapidă și ușoară a ridurilor și cutelor de adâncime medie pentru o perioadă de 12 până la 18 luni cu un filler hialuronic? Este posibil acest lucru? Da, dacă utilizați revoluționarul GANA HA Type B. Acesta oferă rezultate extrem de durabile datorită gelului său de acid hialuronic reticulat, care se realizează folosind o formulă optimizată. Filler-ul este potrivit și pentru injectarea a buzelor, asigurând buze mai pline, cu un volum mai bun și o formă mai rafinată pe o perioadă lungă de timp.

Cantitate :
Categories: ,

Filler hialuronic extrem de inovator

O nouă generație de inovație – așa putem descrie GANA HA Type B. Acesta este un gel corector cosmetic injectabil, special conceput pentru a ajuta dermatologii să aibă mai mult control asupra procesului de aplicare a fillerului. Are o dimensiune medie a particulelor relativ mică pentru clasa sa. Este plasat direct în zonele cu problematice, adânc în pielea pacientului și ca urmare:

  • Rapid micșorează adâncimea liniilor glabellare
  • Corectează pliurile nazolabiale în mod de siguranță
  • Ascunde în mod nedureros ridurile medii de pe față
  • Mărește permanent buzele

Cum se descurcă GANA HA Type B comparativ cu produsele concurente

Proiectat și fabricat pe baza ultimelor inovații în domeniul produselor cosmetice, acest filler hialuronic avansat are un raport de legături încrucișate (cross-linkage) de 10% a acidului hialuronic. În comparație, majoritatea fillere-lor pe bază de acid hialuronic au un raport de 5%. În practică, această injecție cosmetică modificată oferă efecte de până la două ori mai puternice și durabile decât cele mai vândute mărci de pe piață. De asemenea vâscozitatea filler-ului este mai potrivită în scopul modelării și măririi buzelor decât majoritatea alternativelor. În plus, calitatea GANA HA Type B este disponibilă la un preț mult mai mic decât mărcile de fillere-re deja cunoscute, iar raportul preț / performanță este aproape inegalabil.

Additional information

Weight0.150 kg
Loading...