Hot

Rejeunesse Deep (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei289.00

Corecția ridurilor medii și adânci este foarte ușoară atunci când se utilizează Rejeunesse Deep – un filler de acid hialuronic extrem de fiabil și de calitate. Aplicarea estetică a produsului depășește îndepărtarea ridurilor și a liniilor pe piele, deoarece este una dintre cele mai bune materiale de umplere a buzelor de pe piață. Realizează un volum mare și o formă care arată complet naturală.

Cantitate :
Categories: ,

Ridurile nu au nici o șansă împotriva Rejeunesse Deep

Concentrația acidului hialuronic în acest filler de înaltă calitate este de 24 mg / ml. Este injectat mediu până la adânc în dermă. Produsul cosmetic este un instrument ideal pentru tratarea ridurilor medii și adânci, a adânciturilor pe piele și a liniilor în zone precum frunții și sprâncenelor. În plus, poate fi folosit pentru a ascunde linii profunde în zona nazolabiană.

Rezistența adevărată a acestui produs hialuronic, însă, este în rolul de umplutură a buzelor. Aceasta este una dintre cele mai bune oferte de pe piață, ceea ce dă un volum garantat, o densitate și o formă stabilă. Odată injectat în buzele pacientului, gelul va rămâne în zona de inserție și nu se va schimba în timp sau ca rezultat al contracției musculare. Acesta este un rezultat direct al vâscozității bune a gelului hialuronic, care este, de asemenea, o garanție că buzele vor arăta complet naturale după plasarea produsului.

Principalele avantaje ale umpluturii:

  • Gel incolor
  • Dublu sterilizat
  • Urme minime de BDDE
  • Durabilitate după injectare până la 18 luni
  • Originea sintetică
  • Complet biocompatibil

Termenul de valabilitate al Rejenuesse Deep în pachet este de 24 de luni. Poate fi păstrat la temperaturi cuprinse între 2 și 25 ° C și trebuie ținut departe de lumina soarelui.

Loading...