Dermalax Deep Plus (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei289.00

Dermalax Deep Plus este unul dintre fillerele hialuronice stabilite pe piață, special conceput pentru a mări și a forma buzele, pentru a îndepărta faltele nazolabiale și pentru a trata ridurile superficiale până la cele medii. Rezultatele de injectare filler-ului sunt menținute timp de până la 12 luni. Produsul poate fi folosit pentru întinerirea pielii, precum și pentru conturarea feței.

Cantitate :
Categories: ,

Multele aplicații ale Dermalax Deep Plus

Unul dintre principalele avantaje ale acestui filler dermic de încredere este că oferă cea mai înaltă calitate la un preț orientat spre buget. Acesta poate fi injectat în mai multe zone ale feței și pentru o varietate de scopuri. Gel hialuronic cu o structură monofazică care îl face deosebit de potrivit pentru netezirea pielii și refacerea volumului natural după injectare în țesuturile moi. O soluție preferată de mulți doctori pentru a elimina ridurile vizibile, pliurile cutanate și pungile sub ochi.

În plus față de tratamentul cutanat, Dermalax Deep Plus poate fi utilizat, de asemenea, cu succes pentru a forma liniile de față. Cea mai obișnuită utilizare este ca un filler de buze pentru o mărire durabilă, care arată natural și modelarea buzelor pacientului. Este, de asemenea, potrivit pentru injectarea în bărbie sau pe nas, precum și pentru îndepărtarea liniile glabelare și a celor de pe frunte.

Trebuie remarcat și proprietățile de întinerire speciale ale Dermalax Aprofundat Plus. În afară umplerea ridurilor și pliurilor sau formarea buzelor și a caracteristicilor faciale, acest produs ajută la hidratarea pielii (datorită acidului hialuronic) și stimulează producerea de elastină, colagen și regenerarea celulelor pielii.

Un produs complet sigur și bio-compatibil care conține lidocaină. Plasarea este nedureroasă, iar efectele secundare – minime, care se caracterizează cu un disconfort ușor.

Loading...