Showing all 3 results

Hyafilia Classis (1 x 1ml)

lei255.00
0 out of 5
0 review(s)
Hyafilia Classic este un produs cosmetic de înaltă calitate conceput pentru a modela și îmbunătăți forma buzelor pacienților. Odată plasat, acest filler pentru buze garantează rezultate cu aspect natural, cu un efect de patru până la șase luni. Acest gel de injectare este extrem de stabil și își va păstra poziția după introducere fără riscul de „scurgere.”

Hyafilia Grand (1 x 1ml)

lei255.00
0 out of 5
0 review(s)
Hyafilia Grand este un filler de contur extrem de eficient cu stabilitate garantata, precum și rezultate cu aspect natural. Mărimea medie a particulelor acestui filler hialuronic este de 1100μm, ceea ce îl face gros și dens - se potrivește perfect pentru îmbunătățirea liniilor faciale și injectarea în zonele unde este necesară o rigiditate mai mare a umpluturii.

Hyafilia Petit (1 x 1ml)

lei255.00
0 out of 5
0 review(s)
Hyafilia Petit este un acid hialuronic premium, ușor, pe bază de acid hialuronic reticulat, la o concentrație ridicată de 20 mg / ml. Acest gel de injectare hialuronic este soluția perfectă pentru întinerirea pielii și îndepărtarea rapidă și eficientă a ridurilor superficiale și a liniilor pielii. Hyafilia Petit este filler dermic extrem de moale și oferă un rezultat foarte natural,...
Loading...