Regenovue Deep Plus (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei276.25

Regenovue Deep Plus este un filler dermic foarte eficient, proiectat special pentru creșterea buzelor și pentru ascunderea ridurilor medii până la adânci pe piele. O soluție excelentă pentru conturul și modelarea buzelor, se bazează pe acid hialuronic de origine non-animală. Acest filler este soluția perfectă pentru pacienții care caută o calitate la un preț accesibil.

Cantitate :
Categories: ,

Îndepărtați ridurile fără nici o durere

O caracteristică importantă a acestui acid hialuronic este faptul că are în compoziție 0,1 ml de lidocaină. Datorită acestui fapt, fiecare procedură de injectare este practic nedureroasă, cu disconfort minim pentru pacient. Spre deosebire de majoritatea fillerelor, plasarea Regenovue Deep Plus nu necesită utilizarea unui anestezic suplimentar. Procedura de injectare a gelului este complet fără probleme, deoarece:

  • Injectarea filler-ului este ușoară
  • Are viscoelasticitate excepțională
  • Setul include două ace medicale foarte subțiri
  • Este nevoie de doar câteva minute pentru a fi plasat sub piele

Medicii aleg să aibă încredere în Regenovue Deep Plus atunci când caută o linie de buze sau un remediu eficient pentru a elimina ridurile și liniile pe frunte, în jurul ochilor sau gura. Gelul de injectare are o structură consistentă și este ușor de format, astfel încât conturul cu acesta este extrem de ușor.

Înainte și după – rezultate, efecte secundare, așteptări

Înainte de injectare, pacientul trebuie să se abțină de la utilizarea analgezicilor și a coagulanților. Utilizarea de alcool, mai devreme sau mai târziu, a plasării filler-ului nu este recomandată, deoarece poate prelungi roșirea și disconfortul în punctul de penetrare a acului. Pacienții se pot bucura de rezultatul gelului injectat imediat după ce este plasat. Filler-ul hialuronic se descompune în corpul lor într-o perioadă de 12 până la 18 luni.

Loading...