Acestea sunt termenii și condițiile generale pentru utilizarea site-ului și achiziționarea produselor de la romaniafiller.com, pe de o parte, denumit în continuare COMERCIANT și clienții site-ului romaniafiller.com, denumiți în continuare CLIENT.

Acceptarea acestor Termeni și condiții este obligatorie înainte de a face o comandă de pe site. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii înainte să le acceptați.

Comenzi

Efectuarea comenzii pe romaniafiller.com este posibilă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile oficiale, cu excepția cazurilor în care site-ul nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice, care restricționează temporar accesul pentru mentenanța sau motiv neprevăzut.

Comenzile clienților sunt gestionate în intervalul de 24-48 ore, cu excepția week-end-urilor și a sărbătorilor legale. COMERCIANTUL își rezervă dreptul de a prelungi această perioadă în caz de necesitate.

După încheierea cu succes a comenzii, CLIENTUL va primi un e-mail generat automat care conține detaliile de bază ale produsului comandat – cantitatea, prețul final, metoda de plată, metoda de livrare, detaliile de contact ale clientului, adresa de livrare.

E-mailul primit nu trebuie tratat ca confirmare comenzii. Este doar informativ în natură și este generat și trimis clientului numai pentru confortul lui. Confirmarea explicită a executării comenzii, precum și disponibilitatea produselor din comandă vor fi făcute prin telefon sau prin e-mail suplimentar.

Este posibil ca COMERCIANTUL să solicite informații suplimentare sau clarificatoare de la CLIENT pentru completarea cu succes a comenzii dacă se consideră că informațiile completate de CLIENT sunt insuficiente sau incomplete, iar executarea și livrarea produselor comandate va fi foarte dificilă sau imposibilă.

Comanda este considerat finalizată după primirea cu succes a produselor de către CLIENT.

Clienți

Articolele medicale de la romaniafiller.com se poate achiziționa doar de la persoanele care au acest drept în sensul legislației în vigoare – medicii, farmaciile, instituțiile medicale etc. Prin achiziționarea a unui produs de la romaniafiller.com, CLIENTUL confirmă în mod expres că are dreptul legal de a cumpăra articole și produse medicale.

Livrare

Livrarea produselor achiziționate de la romaniafiller.com se face cu compania de curierat Speedy. Costul livrării produsului este în detrimentul CLIENTULUI, calculat pe baza tarifelor actuale de servicii de curierat de la Speedy.

Termenul de livrare a comenzii este de două zile lucrătoare în întreaga țară. Această perioadă nu include întârzieri cauzate de volumul de muncă al companiei de curierat, de condiții meteorologice nefavorabile sau de alți factori neprevăzuți. În cazul întârzierii unui transport, CLIENTUL va fi notificat în timp util.

Orice întârzieri sau costuri suplimentare care trebuie suportate în legătură cu livrarea produselor care sunt din vina clientului sunt pe cheltuiala sa.

Returnarea bunurilor achiziționate

Fiecare client care a cumpărat un produs de la romaniafiller.com are dreptul să-l returneze în termen de 14 zile. Perioada începe să curgă de la primirea comenzii de către CLIENT de la compania de curierat. Returnarea bunurilor achiziționate este condiționată de notificarea prealabilă a COMERCIANULUI.

CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs achiziționat de către COMERCIAN fără a da nici un motiv pentru returnare, cu condiția ca produsul să fie returnat în condiții bune de vânzare și cu ambalaj nedeteriorat sau alte daune și deteriorări ale ambalajului sau a conținutului său.

Rambursarea sumei plătite este în conformitate cu o metodă prestabilită cu CLIENTUL. Returul unui produs este în detrimentul clientului, cu excepția cazului în care un produs este defectat, produsul expediat în mod eronat este returnat sau ca urmare a unei alte probleme cauzate din vina COMERCIANULUI. Rambursarea costurilor de livrare pentru expedierea inițială nu este returnată decât dacă produsul este returnat din cauza unei probleme mai grave care sunt din cauza sau responsabile comerciantului.

Returnarea unui produs din cauza unei probleme, inclusiv a unui defect, a unui produs greșit, a unei cantități incorecte, a unei diferențe în parametrii site-ului sau a oricărei alte probleme pe care trebuie să o rezolve COMERCIANTUL trebuie făcută după ce COMERCIANTUL a fost notificat în prealabil de către CLIENTUL. Este obligația CLIENTULUI de a notifica prompt COMERCIANTUL pentru o problemă descoperită la comanda sau produsul achiziționat.

Când face o reclamație, CLIENTUL trebuie să furnizeze toate informațiile necesare cu privire la problemă, cum și când a fost descoperită și cum și dacă apare în momentul utilizării produsului.

Returnările bunurilor care sunt deteriorate ca urmare a utilizării necorespunzătoare, neglijenței, depozitării necorespunzătoare sau altfel, din cauza CLIENTULUI nu sunt acceptate.

Disponibilitatea produselor

Este posibil ca un produs care este marcat ca disponibil pe site-ul romaniafiller.com să nu fie disponibil fizic la depozitul comerciantului. “Disponibil” înseamnă toate produsele care fac parte din inventarul disponibil în depozitul COMERCIANTULUI sau pot fi comandate și livrate în timp scurt dintr-un depozit extern unui partener comercial. Livrarea produselor dintr-un depozit extern, în mod normal, durează 3 până la 5 zile lucrătoare. COMERCIANTUL se obligă să informeze imediat clientul ori de câte ori este necesară comandarea unuia sau mai multor produse, care fac parte din comanda CLIENTULUI.

COMERCIANTUL își rezervă dreptul de a refuza în mod unilateral executarea oricărei comenzi din cauza indisponibilității temporare sau permanente a unui produs și imposibilitatea livrării acestuia de la un depozit extern, precum și atunci când va dura o perioadă de timp pe care COMERCIANTUL îl consideră inacceptabilă.

Comandarea produselor dintr-un depozit extern a unei partener comercial este întotdeauna convenită în prealabil cu CLIENTUL, după specificarea timpului de livrare și a consimțământului explicit al CLIENTULUI.

Detalii de livrare

Este datoria CLIENTULUI de a furniza toate informațiile necesare pentru livrarea cu succes înainte sau în timpul procesului de achiziție. Datele de livrare trebuie să fie complete și actualizate. Dacă este necesar, CLIENTUL este obligat să furnizeze informații suplimentare sau clarificatoare pentru executarea cu succes a comenzii.

COMERCIANTUL nu este responsabil pentru întârzierea, costurile suplimentare sau daunele cauzate din cauză informațiile incorecte sau incomplete furnizate de client.

Anularea comenzii

CLIENTUL are dreptul să anuleze în mod unilateral un ordin făcut deja în orice moment până la expedierea acestuia. Returnarea produselor deja achiziționate face obiectul regulilor stabilite în secțiunea “Returnarea bunurilor achiziționate” din Termenii și condițiile.

Metode de plată

Toate produsele achiziționate sunt cu plată la livrare la firma de curierat Speedy.

Prețuri

Toate prețurile listate pe romaniafiller.com sunt în lei romanești. Prețul de expediere este calculat imediat înainte de finalizarea comenzii.

Rambursarea sumei plătite

Rambursarea sumei plătite de CLIENT va fi efectuată într-o manieră specificată în prealabil cu COMERCIANTUL. Suma plătită de CLIENT va fi rambursată numai după ce marfa este returnată și inspectată de către COMERCIANTUL pentru probleme, defecte sau deteriorări. Returnarea bunurilor face obiectul secțiunii “Returnarea bunurilor achiziționate” din Termenii și condițiile. Rambursarea CLIENTULUI este în termen de 5 zile lucrătoare după ce COMERCIANUL a primit marfa înapoi.

Conținutul site-ului web

Conținutul romaniafiller.com este supus unor schimbări constante. COMERCIANUL se obligă să facă tot ce este posibil pentru că conținutul afișat pe site să fie cât mai exact posibil și în timp util pentru a elimina orice inexactitate sau incertitudini. COMERCIANUL are dreptul de a modifica, suplimenta sau elimina orice formă de conținut de pe site, inclusiv text, imagini, video, audio, cod de sistem sau altă formă de informații. În cazurile în care modificările se referă la CLIENȚI și la comenzile deja făcute de aceștia, aceștia vor fi anunțați cu promptitudine.

Reclamații

În cazul unei probleme, CLIENTUL poate contacta COMERCIANTUL la adresa office@romaniafiller.com.

Legea aplicabilă

Relațiile și litigiile dintre COMERCIANT și CLIENT sunt supuse legislației aplicabile din Romania și legile din Uniunea Europeană.

Alte drepturi și obligații

COMERCIANTUL își rezervă dreptul de a modifica serviciile și produsele pe care le oferă, precum și orice aspect al organizării procesului de lucru și a activității site-ului. Orice conținut disponibil la romaniafiller.com este supus unei eventuale modificări sau ajustări fără a fi necesară notificarea prealabilă CLIENȚILOR, cu excepția cazului în care este direct legată de o comandă făcută de aceștia.

COMERCIANTUL are dreptul să refuze executarea sau anularea unui ordin deja încheiat, chiar și pentru produsele care sunt disponibile în depozitul său. În cazul în care COMERCIANTUL refuză o comandă care a fost deja plătită de CLIENT, aceasta are obligația să returneze complet suma plătită de CLIENT, inclusiv costul livrării, cu excepția cazurilor în care CLIENTUL a cauzat cheltuieli neprevăzute din neglijență, informații sau altă formă de comportament culpabil al CLIENTULUI. Citiți secțiunea “Returnarea bunurilor achiziționate” pentru mai multe informații. 

Imposibilitatea livrării la timp a unui produs achiziționat ca urmare a unor circumstanțe neprevăzute nu este considerat ca întârziere din cauza vina COMERCIANTULUI, inclusiv indisponibilitatea unui produs în stoc sau în depozitul partenerului comercial al COMERCIANTULUI.

Responsabilitate limitată

Răspunderea financiară a COMERCIANTULUI este limitată la suma plătită de CLIENT. COMERCIANTUL nu este responsabil pentru daunele indirecte sau pierderea de profituri de la CLIENȚI sau terțe părți.

Drepturile de proprietate intelectuală

Site-ul conține două tipuri de conținut. Proprietatea intelectuală folosită de terți părți este de așa natură încât COMERCIANTUL a considerat că este în categoria conținutului electronic liber și ușor de utilizat. Acestea includ videoclipuri, texte, fotografii, imagini, muzică și alte forme de proprietate intelectuală, inclusiv conținut web de pe alte site-uri (cum ar fi YouTube.com).

COMERCIANTUL este obligat să protejeze și să respecte drepturile de proprietate intelectuală ale unor terțe părți și să folosească numai conținut liber clar identificat. Dacă sunteți proprietarul unui conținut protejat prin drepturi de autor și sunteți de părere că drepturile dvs. au fost încălcate sau dacă conținutul pe care aveți drepturi de autor nu a fost corect atribuit, vă rugăm să ne contactați la office @romaniafiller.com.

Orice conținut de pe site-ul care face obiectul dreptului de autor de către COMERCIANT este complet interzis pentru distribuire sau utilizare fără acordul său explicit.

Loading...