Hyafilia Petit (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei255.00

Hyafilia Petit este un acid hialuronic premium, ușor, pe bază de acid hialuronic reticulat, la o concentrație ridicată de 20 mg / ml. Acest gel de injectare hialuronic este soluția perfectă pentru întinerirea pielii și îndepărtarea rapidă și eficientă a ridurilor superficiale și a liniilor pielii. Hyafilia Petit este filler dermic extrem de moale și oferă un rezultat foarte natural, mai ales când este comparat cu majoritatea filler-ilor de pe piață.

Cantitate :

Ce este inclus în set?

Filler-ul hialuronic vine cu un set complet de plasare. Veți găsi în pachet:

  • Seringă preumplută cu filler (1 ml)
  • Ac cu dimensiune 27G
  • Ac cu dimensiune 29G

Acesta este un produs cosmetic cu durată de depozitare excepțională, dacă este depozitat în condiții adecvate – departe de lumina soarelui și la o temperatură cuprinsă între 1 și 30 grade Celsius.

Caracteristice

Hyafilia Petit este unul dintre cele mai eficiente filler-e dermice, care sunt utilizate pentru a elimina liniile fine si ridurile superficiale. Foarte puține filler-e au atât de mică mărime medie a gelului – de numai 200μm. Datorită acestui indicator, filler-ul este potrivit pentru obiectivele de viscozitate și de „moliciune“, ceea ce îl face o soluție extrem de eficientă pentru umplerea chiar si a liniilor fine din piele sau pentru a elimina cele mai delicate riduri. Rezultatele terapiei anti-vârstă sunt complet naturale și gelul hialuronic este complet indistinguizabil.

Filler-ul este potrivită în special pentru acoperirea ridurilor în zona din jurul ochilor, precum și pentru liniile marionete mai delicate, dar poate fi de asemenea utilizat pentru a îmbunătăți forma și volumul în zone cum ar fi pernele urechii sau chiar ca filler pentru buze pentru pacienții care preferă buzele mai moi. Deoarece acidul hialuronic din gel are o structură reticulată datorită BDDE, este semnificativ mai rezistent la metabolism și la enzimele organismului. După injectare, filler-ul va da volum sau va acoperi ridurile pe o perioadă mai mare de 6 luni.

Loading...