Revolax Fine (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei289.00

Revolax Fine asigură că tratarea ridurilor sau liniilor delicate pe piele va fi fără probleme și fără disconfort inutil pentru pacientul. Aceast filler dermic este realizat cu tehnologie și metodologie inovatoare și are potențialul de a se descurca rapid și fiabil cu primele semne ale îmbătrânirii sau stresului. Potrivit pentru injectarea în aproape toate zonele feței, acest filler moale hialuronic nu numai că va acoperi ridurile, ci va hrăni și hidrata pielea.

Cantitate :

Ce este Revolax Fine?

Fine este cea mai netedă marcă a Revolax și se concentrează pe tratarea ridurilor mai delicate – cum ar fi zona ochilor, liniile din jurul și deasupra gurii. Filler-ul este mai fluid și cu o densitate mai mică – un avantaj în eliminarea ridurilor cele mai fine când este extrem de important să arăți natural și să nu ai urme de plasarea filler-ului.

Acidul hialuronic monofazic încrucișat este utilizat sub forma unui gel care, odată plasat în pielea pacientului, este degradat timp de 12 până la 18 luni – o durată care depășește în mod semnificativ produsele similare concurente.

Cât de sigură este injectarea filler-ului?

Revolax Fine este injectat fără probleme în cele mai multe părți ale feței, incluzând gâtul, fruntea, în jurul ochilor, pernele urechii și chiar buzele. Scopul este o modalitate naturală de a ascunde ridurile existente sau de a sublinia delicat forma unei anumite zone.

Nu există efecte secundare periculoase prin utilizarea acestui filler. Ingredientele sale sunt dovedite ca biocompatibile, iar efectele secundare sunt doar în zona penetrării acului și sunt epuizate cu roșeață, sensibilitate și dureri ușoare care dispar în câteva zile.

Caracteristice

  • Ingredient activ – acid hialuronic
  • Conținutul cutiei – seringă cu filler (1,1 ml) și două ace de injectare de 30 G
Loading...