GANA PNS (PDRN filler) – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

lei369.75

Polideoxiribonucleotida (PDRN) este un ingredient special care are proprietăți excepționale anti-vârstă. Este secretul din spatele performanțelor excepționale ale GANA PNS – un filler care se injectează în țesuturile moi. Efectul acidului hialuronic pe care se bazează gelul de injectare este completat de PDRN (extras din sperma de somon). Rezultatul final este întinerirea completă a pielii, eliminarea ridurilor, vindecarea celulelor pielii și multe altele.

Cantitate :

Filler hialuronic de înaltă calitate cu PDRN

În esență, GANA PNS este un filler de înaltă calitate pe bază de acid hialuronic, extrem de eficient în întinerirea pielii și în restabilirea echilibrului hidric. Efectul general după plasărea este un aspect tineresc și proaspăt al pielii, ascunderea temporară a ridurilor. Gelul, care este injectat în pielea pacientului, include, de asemenea, 2% polideoxiribonucleotidă, care are proprietăți de facilitarea proceselor de modelare ale caracteristicilor faciale. În plus, PDRN promovează regenerarea celulară și îmbunătățește și prelungește efectul anti-vârstă al produsului cosmetic.

Care sunt contraindicațiile GANA PNS?

Unul dintre ingredientele principale ale acestui filler inovatoare este PDRN – o substanță derivată din sperma de somon. Chiar dacă conține ingrediente de origine animală, filler-ul este complet sigur pentru pacienți. În mod normal, efectele secundare limitate sunt minime și sunt cauzate nu de la gelul cosmetic injectat pe pielea pacientului, ci de procedura de plasare în sine. Chiar dacă apar reacții adverse, acestea sunt limitate la zona de penetrare a acului cu simptome precum:

  • Sensibilitate și iritabilitate
  • Mâncărime și roșeață
  • Vânătaie
  • Umflarea ușoară

Grupul de pacienți care ar trebui să evite produsul este limitată la femei însărcinate sau care alăptează. De asemenea, dermatologii trebuie să se asigure că pacienții cărora li se injectează filler-ul nu sunt alergici la polideoxiribonucleotidă și nu folosesc diluanți ai sângelui.

Additional information

Weight0.150 kg
Loading...