Hyafilia Grand (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei255.00

Hyafilia Grand este un filler de contur extrem de eficient cu stabilitate garantata, precum și rezultate cu aspect natural. Mărimea medie a particulelor acestui filler hialuronic este de 1100μm, ceea ce îl face gros și dens – se potrivește perfect pentru îmbunătățirea liniilor faciale și injectarea în zonele unde este necesară o rigiditate mai mare a umpluturii.

Cantitate :

Hyafilia Grand se bazează pe proprietățile naturale ale acidului hialuronic, utilizându-le în cel mai bun mod posibil. Această substanță apare în mod natural și în corpul uman, iar caracteristica sa distinctivă este capacitatea de a reține până la 500 de ori greutatea proprie în apă. Acidul hialuronic joacă un rol extrem de important în hidratarea pielii, ceea ce, desigur, îl face unul dintre ingredientele preferate ale industriei cosmetice.

În stare naturală, moleculele hialuronice sunt discompuse relativ rapid de către enzimele organismului. Pentru a obține o stabilitate mai mare și construire a unei structuri reticulate, acid hialuronic Hyafilia Grand este combinat cu BDDE (butandiol diglicidil eter), care este un liant extrem de eficient. Acidul hialuronic încrucișat este mult mai rezistent la metabolismul corpului iar gelul creat din acesta este degradat mult mai lent.

Ce e în pachet?

  • Seringă umplută (gel hialuronic de 1 ml)
  • Ac cu dimensiune 27G
  • Ac cu dimensiune 29G

Filler-ele trebuie plasate de un medic autorizat. Acestea sunt injectate în straturile subcutanate profunde. Datorită dimensiunii mari a particulelor gelului, posibilitatea de “deversare” este practic inexistentă, iar structura însăși este mai stabilă. Zonele potrivite pentru injectare sunt bărbia și maxilarul. Când este injectat corect, filler-ul este complet stabil și nu poate fi distins de forma naturală a feței.

Durabilitatea după plasare depinde de o serie de factori, cum ar fi metabolismul, sănătatea și stilul de viață. Durata medie de acțiune a unui filler plasat este de patru luni înainte de a fi complet degradat de enzime. Se recomandă efectuarea unei injecții ulterioare pentru a menține forma și volumul realizat.

Loading...