Dermalax Plus (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei289.00

Îndepărtarea ridurilor nu are șansa după tratamentul cu Dermalax Plus – o umplutură hialuronică de înaltă calitate, care poate masca cu ușurință chiar cele mai delicate linii de pe piele. Oferit la un preț foarte rezonabil, acest filler are un efect de lungă durată, complet sigur și biocompatibil și extrem de stabil după injectare. Pe lângă ștergerea ridurilor și a liniilor fine pe piele, gelul injectat are, de asemenea, un efect benefic asupra pielii datorită hialuronului.

Cantitate :

Dermalax Plus este unul dintre pionierii pieței globale de fillere și în ultimii ani sa stabilit ca o soluție accesibilă, dar foarte eficientă împotriva vârstei. Acest produs hialuronic este preferat de medici și pacienți pentru trei motive principale. În primul rând, fillerul este potrivit pentru injectare și corecții într-o gamă largă de zone ale feței, ceea ce îș face o alternativă minunată la chirurgia plastică clasică. În același timp, produsul este complet bio-compatibil cu corpul uman, ceea ce face injectarea lui mult mai sigur. Dermalax Plus nu conține ingrediente toxice sau periculoase și nu provoacă reacții adverse severe sau periculoase.

Durata medie a efectului

Structura gelului de injectare Dermalax Plus permite injectarea ușoară – acesta este așa-numitul filler “moale” cu o densitate relativ scăzută. Rezultatele după introducere apar extrem de naturale, în timp ce gelul injectat este foarte stabil și nu există nici un risc de deplasare sau scurgere. Chiar și atunci când este folosit ca umplutură pentru buze, aceasta menține forma și stabilitatea necesare într-o zonă cu multe contracții musculare, cum ar fi în jurul gurii și buzelor. Durata normală a filler-ului injectat este de până la 12 luni.

Nedureros si eficient

Acest tip de filler-e sunt injectate în straturile superficiale ale pielii și buzelor. Procedura de plasare este de aproximativ 20-30 de minute. Deoarece produsul conține lidocaină, durerea și disconfortul pacientului sunt minime.

Loading...