GANA HA Type C – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

lei276.25

Pentru îndepărtarea cu succes a ridurilor din zonele sensibile, cum ar fi zona ochilor, utilizarea unei fillere hialuronice de înaltă calitate este absolut esențială. Folosirea GANA HA Type C este o soluție eficientă pentru ridurile superficiale. Acesta este un gel hialuronic pentru injecție la un preț avantajos, care întinerește pielea și care se ocupă în mod de siguranță de problemele asociate cu apariția ridurilor superficiale sau a cutelor de sub ochi. Filler-ul este potrivit pentru injectare chiar și în zonele în care pielea este mai subțire.

Cantitate :

Filler pentru un tratament minim invaziv pentru îndepărtarea ridurile superficiale

GANA HA Type C poate trata cu succes liniilor superficiale ale pielii, de obicei rezulta în urmă procesului natural de îmbătrânire, dar și cauzate de soare, poluare și alți factori nocivi ai mediului, precum și de mod de viață nesănătos (fumat, alimentație precară, lipsa de somn etc.). Pentru a furniza rezultatul dorit, filler-ul se bazează pe un gel de acid hialuronic îmbunătățit, cu o concentrație de HA de 22mg / ml și un grad de legături încrucișate (cross-linkage) de 10%. Procedura standard anti-age cu GANA HA Type C:

  • Nu necesită pacientul să stea în pat
  • Există efecte secundare minime (ușoară roșeață, umflare, vânătăi sau sensibilitate)
  • Dă rezultatul imediat după plasarea filler-ului
  • Nu este asociat cu durere sau disconfort particular pentru pacient

Datorită compoziției sale perfect echilibrate, acest produs hialuronic poate netezi rapid liniile de pe piele și ascunde ridurile delicate din jurul gurii sau ochilor.

Rezultat durabil fără analog

Majoritatea fillere-lor hialuronice, care sunt injectate în țesuturile moi pentru a îndepărta ridurile superficiale și delicate, sunt degradate rapid de enzimele corpului. În schimb, GANA HA Type C este o terapie anti-vârstă fantastică, care poate dura până la un an. Acesta este unul dintre fillere-le cu cel mai bun raport de preț-calitate, care sunt vândute pe piață. Chiar dacă folosește BDDE în reticularea acidului hialuronic, gelul este complet sigur pentru pacienți.

Additional information

Weight0.150 kg
Loading...