Glowing Fill New (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei276.25

Glowing Fill New este un filler de înaltă calitate care a debutat pe piață în 2019. Acest produs revoluționar este folosit pentru îndepărtarea rapidă și nedureroasă a liniilor superficiale și a ridurilor fine pe față. Formula sa inovatoare se bazează pe proprietățile naturale de hidratare, umplere și întinerire a acidului hialuronic. Suntem unul dintre primii distribuitori care oferă clienților noștri un acces rapid la acest “umplutor” dermic eficient.

Cantitate :

Pentru ce anume este folosit Glowing Fill New?

Glowing Fill Nou dezvoltat de CG Bio Inc. – o companie farmaceutică lider specializată în fabricarea de produse și echipamente profesionale utilizate pe scară largă în domeniul medicinii estetice și dermatologiei. Acest filler sigur conține acid hialuronic din origine non-animală care a trecut un proces special de sterilizare. Este tocmai faptul că ajută la umplerea și corectarea calitativă liniilor de suprafață și a ridurilor, cum ar fi:

  • Riduri de îngrijorare
  • Ridurile din jurul ochilor ( „laba gastei“)
  • Linii din jurul buzelor
  • Riduri de frunte

Tratamentul cosmetic cu acest filler dermic gel se aplică pe termen lung de un dermatolog sau chirurg plasticist printr-o serie de injecții în stratul superior al pielii. De obicei, o astfel de procedură nu durează mai mult de 20-30 de minute. Pentru a păstra efectele de întinerire obținute, se recomandă ca pacientul să fie supus aceleiași proceduri la fiecare câteva luni. Rezultatele sunt imediate și tratamentul în sine nu este dureros, deoarece produsul conține lidocaină – un anestezic local sigur.

Principalele avantaje ale produsului

Datorită proprietăților sale excelente reologice (vâscozitate optimă, hidratare crescut, elasticitate bună, etc.). Și structura multistrat exclusivă, Glowing Fill New este absorbit mult mai lent și digerat în țesuturile moi, în comparație cu alte produse similare de întinerire. Ca rezultat, oferă o îndepărtare mai îndelungată a liniilor de suprafață și a ridurilor în zona feței. Din acest motiv, pacienții nu sunt obligați să-și piardă timp și bani pentru întreținerea și tratamente profilactice cu filler-e pe parcursul mai multor săptămâni, ca și în cazul altor produse cosmetice hialuronice mai obișnuite.

Loading...