Sale

Monalisa Soft Type (1 x 1ml)

Availability: In stock

Original price was: lei233.75.Current price is: lei195.50.

Promovat de către producătorul Monalisa ca filler-ul pentru buze această serie, Monalisa Soft Type poate fi aplicat cu ușurință (cu un succes considerabil) pentru a întineri pielea și a ascunde liniile delicate si a ridurilor. Unele dintre cele mai frecvente probleme care pot fi rezolvate prin injectarea acestui gel HA sunt liniile glabelare dintre sprâncene și ridurile din jurul ochilor. Creat din acid hialuronic purificat cu o structură reticulată, acest gel este extrem de stabil, odată injectat. Viscoelasticitatea sa excepțională asigură că rezultatul este natural și suplu, chiar și atunci când este injectat într-o zonă cum ar fi buzele în care mușchii sunt constant abreviate.

Cantitate :

Chiar și cu un preț suspect de mic, Monalisa Soft Type este un filler de calitate premium și produs cosmetic care îndeplinește cele mai înalte standarde ale industriei de frumusețe. Complet sigur și biocompatibil, pe bază de acid hialuronic sintetic, care are loc în mod natural și în corpul uman și are proprietăți excepționale de întinerire și hrănire a pielii. Gelul injectat în pielea pacientului este sigur, fără riscul apariției unor efecte secundare grave sau a unor urme de componente BDDE periculoase.

Injectarea filler-ului Monalisa Soft Type

Aplicarea acestui medicament, precum și a oricărui alt filler cu acid hialuronic, trebuie făcută de un medic. Contraindicat este injectarea femeile însărcinate sau care alăptează, precum și pacienții cu o alergie la oricare dintre componentele filler-urlui.

Procedura de injectare este foarte scurtă – 20-30 minute. Rezultatul de la umplerea ridurilor sau mărirea / formarea buzelor este vizibil imediat după plasarea gelului hialuronic. Efectele secundare sunt minime și de scurtă durată – roșeață, sensibilitate în locul injectării.

Specificații

  • Pachetul conține o seringă preumplută cu gel și un ac 30G
  • Dimensiunea particulelor – 200 μm
  • Concentrația acidului hialuronic – 24 mg / ml
  • Durabilitate după injectare – 6 luni
Loading...