Aquashine BR (1 x 2ml)

Availability: In stock

lei280.50

Aquashine BR filler este o soluție pentru pacienții care doresc să combine proprietățile estetice ale gelului hialuronic pentru injecție și calitățile întineritoare și nutritive ale mezoterapiei. Toffi filler are un întreg set de substanțe utile, cum ar fi vitaminele, coenzimele, mineralele și altele. Acidul hialuronic are o structură combinată monofazică și bifazică care, în combinație, face filler-ul mult mai stabil – gelul injectat arată mult mai natural.

Cantitate :

Acidul hialuronic încrucișat este standardul pentru structura chimică în fillerele dermice de înaltă calitate. În același timp, produsul utilizează de asemenea acid hialuronic liber, amestecat cu peptide. Acest lucru permite gelului să fie folosit nu numai pentru a forma caracteristicile faciale, ci și pentru a păstra rezultatul și forma pentru o perioadă mult mai lungă de timp.

Filler-ul este fabricat pe baza ingredientelor naturale și bio-compatibile, cum ar fi acidul hialuronic (15 mg / ml), 14 vitamine diferite, 8 minerale și coenzime, 24 aminoacizi și 4 tipuri de peptide. După injectare, pielea din zona tratată își îmbunătățește tonul, elasticitatea și rezistența. Acesta poate fi injectat atât în straturile superficiale ale pielii, cât și la adâncime mai mare. Ciclul recomandat de injectare a produsului este de trei sesiuni cu un interval de o lună între fiecare plasare.

Pentru cine este potrivit filler-ul Aquashine BR?

Proprietățile benefice ale acestui gel pentru injectare sunt multe și sunt includ:

  • Îndepărtarea ridurilor
  • Îmbunătățiți elasticitatea pielii
  • Întinerirea pielii uscate și deshidratate
  • Diminuarea porilor și hidratează

În plus, Aquashine BR are un puternic efect mezotelic și ajută la problemele de pigmentare ale pielii.

Loading...