Regenovue Fine Plus (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei276.25

Ridurile delicate și liniile fine de pe piele sunt rezultatul unor procese naturale de îmbătrânire, și factori externi, cum ar fi stresul, expunerea la soare, fumatul și altele. Datorită filler-ului hialuronat Regenovue Fine Plus, aceste imperfecțiuni ale pielii pot fi ușor îndepărtate. Cu acest gel cosmetic de injectare, pacienții se pot bucura de o soluție rapidă și non-operativă, care are un efect de durată în combaterea urmele îmbătrânirii.

Cantitate :

Ciclul de injectare recomandat

Regenovue Fine Plus poate fi injectat într-o gamă largă de zone faciale la aproape toți pacienții adulți. Potrivit pentru plasarea pentru a umple ridurile de suprafața din jurul ochilor si pliurile sensibile ale gâtului sau disimularea liniilor glabelare între sprâncene. Medicii injectează gelul hialuronic în zonele afectate de zona ridurilor, plasarea este între 20 și 30 de minute. Imediat după finalizarea procedurii cosmetice, pacientul se poate bucura de rezultat. Procedura este minim invazivă și pacienții sunt liberi să-și continue programul normal de îndată ce părăsesc biroul. Se recomandă, după inserarea filler-ului, că pacienții:

  • Discutați cu medicul dumneavoastră atunci când este bine să faceți următoarea injecție pentru a menține rezultatul cosmetic obținut
  • Evitați expunerea la temperaturi extreme, cum ar fi o vizită la saună, băi de soare, utilizarea unui solar, etc.
  • Evitați utilizarea imediată a anticoagulantelor
  • Aveți grijă de eventualele efecte secundare și consultați-vă medicul dacă nu dispar într-o săptămână

Lidocaină în filler-ului oare reduce eficacitatea lui?

Deoarece anestezia este de asemenea inclusă în Regenovue Fine Plus, este o soluție excelentă pentru tratarea pacienților care au un prag scăzut de toleranță la durere. Lidocaina este un anestezic local excelent care nu modifică în nici un fel eficacitatea filler-ului. Gelul hialuronic plasat în buze sau față va fi activ timp de 8 până la 12 luni.

Loading...