Glowing Fill Full (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei276.25

Căutați o modalitate ușoară, rapidă și bugetară de a netezi ridurile adânci și pliurile cutanate? Vă interesează o procedură fără durere pentru a corecta conturul și a restabili volumul feței pierdute? Glowing Fill Full este un filler gel profesional care are un efect de întinerire rapidă. Este potrivit pentru a netezi ridurile mai adânci și pentru a da volum diferitelor zone ale feței. Suntem unul dintre primii distribuitori on-line al acestei “umpluturi” dermice hialuronice.

Cantitate :

Principalele domenii de tratament, efecte și indicații

Glowing Fill Full de la Glowing Tree este un filler dermic principal, creat de o tehnologie specială numită R-Square. Aceasta contribuie la durabilitatea și viscoelasticitatea înaltă a gelului în acest produs. Ca rezultat, oferă modelarea sigură a diferitelor zone ale feței, netezește cu succes și umple pliurile și ridurile foarte adânci. Din acest motiv, nu este recomandat să fie injectat în zone în care pielea este mai delicată și mai subțire (de exemplu, în jurul ochilor). Glowing Fill Full este cel mai potrivit pentru:

  • Creșterea volumului buzelor
  • Modelarea pomeților
  • Formarea unei bărbie
  • Reglarea nasului
  • Netezirea ridurilor profunde

Cu fiecare dintre aceste proceduri de întinerire și sculptare, rezultatele sunt instantanee. Conținutul ridicat de acid hialuronic de înaltă calitate în compoziția acestui filler estetic ajută pielea să rămână bine hidratată și hrănită, netedă, moale și elastică timp de câteva luni după procedură.

Control mai bun al tehnicii de injectare

Chiar dacă Glowing Fill Full este injectat sub piele, pacienții nu suferă dureri sau nici macar disconfort minim în timpul tratamentului. În parte, acest lucru se datorează acelor ultra-subțiri care sunt incluse în fiecare produs din gama Glowing Tree. Acestea sunt fabricate în Japonia cu cea mai modernă metodă și din material fin și robust, care împiedică disconfortul în timpul injecției și face ca puncția să fie imperceptibilă. Prezența lidocainei în compoziția filler-ului dermic contribuie în plus la confortul pacientului în timpul tratamentului.

Loading...