Zishel Rose Touch (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei263.50

Touch este filler-ul de la seria Zishel Rose, care este special creat pentru mărirea și conturarea buzelor. În plus, deoarece este un filler moale, poate fi utilizat cu succes pentru a ascunde ridurile delicate și liniile. Cu acest gel hialuronic, pot fi obținute întinerirea și revitalizarea pielii. Produsul nu are efecte secundare puternice sau periculoase și este complet biocompatibil.

Cantitate :

Pe scurt pentru injectarea cu Zishel Rose Touch

Zishel Touch este mai durabil decât majoritatea de filler-ele comercializate, având o bună rezistență la efectele enzimelor albe care îl degradează. Efectul vizibil al injectării gelului hialuronic este vizibil cel puțin patru luni. Trebuie remarcat faptul că viscoelasticitatea foarte potrivită a acestui produs îl face una dintre cele mai bune alegeri pentru augmentarea buzelor, deoarece gelul injectat arată și se simte complet natural.

În ceea ce privește efectele secundare – este un produs cosmetic foarte sigur. Nu există efecte periculoase sau neplăcute ale injecției, dincolo de un disconfort ușor, durere și roșeață în jurul punctului de penetrare a acului. De obicei, aceste simptome trec după câteva ore, maxim o zi.

Degradarea filer-ului din organism durează în medie aproximativ patru luni, dar depinde de factorii externi – metabolismul, stilul de viață, dieta, sănătatea pacientului. Se recomandă adăugarea unei cantități suplimentare de filler pentru a menține rezultatul.

Rezultate rapide și buze naturale

Dimensiunea medie a particulelor Zishel Touch este de numai 200μm, ceea ce determină și densitatea scăzută – apermetrul ideal pentru un filler de buze moale sau pentru ascunderea ridurilor delicate.

Loading...