Aquashine (1 x 2ml)

Availability: In stock

lei280.50

Aquashine este un produs cosmetic inovator care combină puterea mezoterapiei cu fillerele dermice. Folosind puterea acidului hialuronic, acest filler nu numai că îndepărtează ridurile și liniile din piele, dar îmbunătățește și echilibrul natural hidratarea și umidificarea pielii. Aquashine realizează un efect anti-vârstă rapid, vizibil și durabil.

Cantitate :

Aquashine este un nou și alt tip de filler hialuronic. Majoritatea produselor de acest tip sunt utilizate numai pentru a modela și a îmbunătăți caracteristicile feței sau pentru a elimina ridurile și pliurile de profunzime diferite. Ca parametri de bază, el oferă:

  • Nivel normal al concentrației de acid hialuronic de 15 mg / ml
  • Produsul gata de injectat – în seringă și 32G ½ ac
  • Se injectează în epidermă sau în stratul mijlociu ale pielii
  • Poate fi folosit pentru zona feței, gâtului și decolteului

În timp ce alte fillere sunt bazate în primul rând pe proprietățile de întinerire ale gelului hialuronic, Aquashine include un întreg complex de vitamine și minerale, dar și aminoacizi, peptide și coenzime. Efectul injectării produsului este exprimat nu numai în acoperirea ridurilor, ci și în întinerirea și hrănirea generală a pielii pacientului. Combinând proprietățile benefice ale acidului hialuronic reticulat și ingredientelor prietenoase cu pielea, cum ar fi peptidele biomimetice. Peptidele ajută foarte mult acțiunea gelului hialuronic, făcându-l mai stabil și cu un efect mai prelungit.

De ce să alegeți filler-ul Aquashine de la Revofil?

Îndepărtarea ridurilor este doar o parte a procesului de combatere a urmele îmbătrânirii sau stresului. Adesea, medicii recomandă injectarea gelului hialuronic în combinația cu mezoterapia. Aquashine oferă confortul combinării acestor două proceduri și conferindu-i pacientului substanțele nutritive necesare pentru piele, un complex hidratant pentru mai multă elasticitate și moale și un gel hialuronic pentru hidratare și acoperire cu riduri.

Loading...