Stylage S (2 x 0.8ml)

Availability: In stock

lei616.25

Stylage S este un filler hialuronic fiabil, concepută pentru a îndepărta și a preveni apariția ridurilor superficiale și a liniilor pielii, inclusiv a ridurilor delicate în zona obrajilor sau în jurul ochilor. Acest gel de injectare pe bază de acid hialuronic și manitol face parte din noua linia Classic Range de la Laboratories VIVACY. Filler-ul este un mijloc eficient și fiabil de a ascunde primele semne de îmbătrânire sau efectele nocive ale soarelui, mediului, stresului și altele.

Cantitate :

Filler dermic de înaltă calitate, cu efect antioxidant

Laboratories VIVACY utilizează o metodă specială, brevetată, în producerea de umpluturi hialuronice – tehnologia IPN-like. Aceasta permite companiei să creeze un produs anti-vârstă special modificat, bazat pe acid hialuronic, care are un efect de lifting mai pronunțat, dar în același timp cu aspect natural. Aceasta este o tehnologie de producție unică care îmbunătățește semnificativ elasticitatea gelului Stylage S, reducând în același timp vâscozitatea acestuia, făcând produsul potrivit pentru chiar cele mai delicate zone ale feței, în care pielea este mai subțire și mai dificil de tratat.

Stylage S este un filler de injectare în țesuturile moi care conține și manitol, un antioxidant puternic care încetinește descompunerea acidului hialuronic, prelungind semnificativ durata rezultatelor anti-vârstă obținute cu produsul (aproximativ 9 luni).

Indicații ale Stylage S

Stylage S este un filler special conceput pentru a trata zonele sensibile și delicate ale feței și este deosebit de potrivit pentru corectarea imediată a liniilor de suprafață care se formează acolo. Aceasta include:

  • Ridurile din jurul gurii
  • Ridurile din jurul ochilor
  • Liniile globelare (între sprâncene)
  • Linii periorale
  • Ridurile din zona obrajilor

Acest produs este soluția cosmetică perfectă în mâinile unui medic priceput. Stylage S este un instrument ușor invaziv care poate ajuta la eliminarea ridurilor, precum și la tratarea cercurilor întunecate sau a depresiunile sub ochi.

Additional information

Weight0.200 kg
Loading...