Zishel Rose Forte (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei263.50

Zishel Forte este un filler de acid hialuronic de înaltă calitate, care este injectat în zone cu riduri adânci sau pliuri ale pielii. Suficient de dens pentru a corecta liniile feței cu o formă naturală. Poate fi folosit pentru bărbie sau pomeți. Odată plasat, filler-ul păstrează o formă stabilă și se descompune timp de câteva luni, timp în care pielea pare întinerită și aspectul fizic general a pacientului sa îmbunătățit.

Cantitate :

Aplicația filler-ului

Zishel Rose Forte ar trebui plasat numai de un medic autorizat, care are abilitățile necesare pentru a plasa un filler dermic. Produsul este clasificat ca dispozitiv medical și a trecut toate examinările necesare și studiile clinice înainte de a fi introdus pe piață. Componentele gelului hialuronic sunt complet sigure și biocompatibile, degradate de enzimele corpului în timp. Acidul hialuronic utilizat în fillerul nu este de origine animala ci este derivat din sintetic.

O scurtă trecere în revistă a parametrilor de umplere arată:

  • Rezultate rapide
  • Durabilitatea este de mai mult de patru luni
  • Procedura de injectare în mai puțin de o jumătate de oră
  • Nu este nevoie să stați în pat
  • Conține lidocaină pentru mai puțină durere

Unde poate fi injectat Zishel Rose Forte?

Este un filler hialuronic cu densitate foarte mare. Dimensiunea medie a particulei este de 1100μm. Fiabil și stabil, acest gel cosmetic de injectare este soluția perfectă pentru îndepărtarea ridurilor profunde, restabilirea volumului natural sau conturul maxilarului sau bărbie.

Perioada de valabilitate după plasare este de aproximativ patru luni, în funcție de factori precum metabolismul sau stilul de viață al pacientului. Se recomandă plasarea injecțiilor ulterioare pentru a menține forma filerului injectat.

Loading...