Princess Volume (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei327.25

Princess Volume are o sarcină principală, ca o umplutură hialuronică – pentru a restabili volumul pierdut al pielii. Un gel injectabil inovator, conține acid hialuronic reticulat. Este folosit pentru a acoperi și umple cele mai profunde pliuri și riduri pe pielea feței, precum și pentru a îmbunătăți volumul în zone cum ar fi obrajii sau pentru a conturul liniilor faciale. Viscoelasticitatea gelului îi permite să fie utilizată pentru injectarea în țesuturile cicatricilor.

Cantitate :

Ce rezultate se așteptați după o procedură

Concentrația de acid hialuronic pe mililitru de gel este de 23 mg. Aceasta face ca textura și structura filler-ului să fie extrem de puternice și dense, dar nu îngreunează formarea acestuia când este injectat. Efectul de plasare poate fi văzut după o singură sesiune de injectare, după care se pot aștepta rezultate stabile și durabile de conturare timp de 8 până la 12 luni. Rezultatele depind de mai mulți factori, cum ar fi vârsta, stilul de viață, metabolismul și altele.

Efectele secundare nu reprezintă un risc pe care pacienții trebuie să-și facă griji. Princess Volume este creat în conformitate cu toate cerințele pentru un produs cosmetic sigur. Biodegradabil și compatibil, nu este recomandat numai pacienților cu o alergie la unul dintre ingrediente (este obligatorie consultarea cu medicul la care o să va faceți procedură), precum și femeile însărcinat sau care alăptează. După injectare, în zona penetrării acului poate să apară roșeață de scurtă durată, arsură sau dureri minore, dar simptomele trebuie să dispară  într-o zi sau două.

Aplicarea Princess Volum

  • Creșterea buzelor
  • Recuperarea volumului feței
  • Adâncituri pe piele sau cicatrici
  • Modelarea obrajilor
  • Îndepărtarea ridurilor profunde
Loading...