Rejeunesse Shape (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei289.00

Rejeunesse Shape este unul dintre cele mai recomandate filler-e pentru conturare. În mâinile unui medic calificat, acest gel hialuronic solid pentru injectare poate fi utilizat pentru sculptare, evidențiere sau îmbunătățire caracteristicile faciale în zone precum pomeții, bărbia și nasul. În același timp, aceasta este unul dintre cele mai eficiente fille-re pentru a combate cele mai grave cazuri de pliurile cutanate și cele mai profunde riduri. Produs cosmetic cu ingrediente purificate și fără risc de efecte secundare periculoase.

Cantitate :

Rejeunesse Shape este un filler de injectare profesional care oferă pacienților o corecție cosmetică durabilă cu luni într-o zonă dorită. Principalul ingredient este acidul hialuronic reticulat. Gelul realizat din acesta este extrem de viscoelastic și are o structură specială monofazică 3D. Spre deosebire de alte soluții cosmetice, Rejeunesse Shape justifică pe deplin așteptările mari ale pacienților atunci când este utilizat pentru:

  • Modelarea conturului feței (maxilar, bărbie, pomeți)
  • Umplerea cele mai profunde riduri si pliuri
  • Îmbunătățirea tonul pielii
  • Îngrijirea și hidratarea pielii

Ingrediente principale

Acest filler este unul dintre produsele cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic din gel care poate fi găsit pe piață. La 24 mg / ml hialuron, are o concentrație suficient de ridicată pentru a da efectul dorit de întinerire. Ingredientele sunt în special dublu sterilizate și de origine non-animală.

Un ac de injectare este inclus în ambalajul produsului și seringa este pre-umplută cu un filler. Injecția este ușoară, nedureroasă și nu necesită anestezie suplimentară.

Odată plasat în fața pacientului, gelul rezistă enzimelor organismului timp de până la 18 luni, apoi se dizolvă complet.

Loading...