GANA CH (Calcium + HA filler) – 1 x 1ml

Availability: In stock

lei369.75

Printre fillere-le de întinerire a pielii injectabile, GANA CH are un loc central ca una dintre opțiunile de cea mai bună calitate de pe piață. Este un produs revoluționar anti-vârstă care conține acid hialuronic și hidroxiapatită de calciu, ceea ce îl face o soluție sigură și de durată pentru tratarea pielii. Injectarea filler-ului este complet nedureroasă și nu este asociată cu un anumit disconfort sau durere.

Cantitate :

Efectul dublu anti-vârstă al GANA CH

Fillere-le hialuronice de încredere sunt caracterizate de niveluri scăzute de risc atunci când sunt utilizate, dar adesea în detrimentul durabilității lor. La rândul lor, produsele injectabile cosmetice pe bază de calciu sunt extrem de eficiente ca agenți de întinerire, cu un efect care poate dura până la 3 ani, dar utilizarea lor este adesea însoțită de reacții adverse. GANA CH combină cel mai bun dintre aceste două tipuri de produse. Compania a dezvoltat acest filller – GANA CH, care nu are aspectele negative ale produselor menționate mai sus. Astfel, el oferă:

  • Un efect exclusiv al terapiei anti-vârstă, care poate dura până la 2-3 ani
  • Nu există efecte secundare pentru pacient
  • Umflarea și disconfortul sunt minime după introducere
  • Filler-ul este stabil imediat după introducerea

Datorită acestei fiiler hialuronic optimizat, ajustările ușoare ale nasului, modelarea bărbiei sau îndepărtarea profundă a ridurilor sunt ușoare și eficiente.

Schema de injectare

GANA CH trebuie injectat adânc în straturile subcutanate, zonele recomandate de introducere a filler-ului fiind: bărbia, nasul sau fruntea. Nu trebuie introdus în obraji sau în buze. Deoarece este o umplutură hialuronică de lungă durată, nu este necesară o reumplere regulată în zona injectată. Cu toate acestea, este posibil să faceți o injectare adițională câteva săptămâni mai târziu pentru a finaliza conturarea și modelarea.

Additional information

Weight0.150 kg
Loading...