Revolax Sub-Q (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei289.00

Revolax Sub-Q este unul dintre cele mai bune fillere hialuronice formulate special pentru injectarea în straturile subcutanate. Aceasta este soluția perfectă pentru probleme cu ridurile adânci sau pliurile de piele. Înafara de acesta, filler-ul are densitatea necesară pentru corecția conturului, poate evidenția diferite zone ale feței și chiar poate fi utilizat pentru corecția nasul. Cu ajutorul Revolax Sub-Q, puteți recupera volumul pierdut a obrajilor, puteți accentua pomeții sau puteți obține o bărbie mai pronunțată.

Cantitate :

Revolax Sub-Q este recomandat de la medici și pacienți – unul dintre cele mai bune filler-e pentru tratarea ridurilor deosebit de pronunțate, depresiuni pe piele sau falduri mare. Folosind proprietățile naturale ale acidului hialuronic, Revolax Sub-Q are viscoelasticitatea adecvată pentru injectarea și modelarea unor zone cum ar fi bărbia, nasul, maxilarul și pomeții. Aceste calități fac din acesta o soluție căutată pentru sculptarea și modelarea unei fețe.

Complet biocompatibil, odată injectat într-o zonă, aceasta arată complet naturală, fără risc de deplasare. Gelul în sine este complet biocompatibil deoarece, deși de origine sintetică, acidul hialuronic apare în mod natural și în corpul uman.

Ce conține un Revolax Sub-Q?

Fiecare cutie Revolax Sub-Q este livrată cu două ace de injectare de 25 G (de unică folosință) și o seringă cu un gel hialuronic de 1,1 ml, care este pregătit pentru plasare. Medicul care injectează filler-ul poate să înceapă imediat să contureze fața sau să umple faldurile și ridurile fără a fi nevoie de unelte suplimentare sau anestezie. După injectare, filler-ele hialuronice sunt degradate în siguranță de enzimele corpului, proces care durează în mod normal între un an și un an și jumătate.

Filler-ul trebuie păstrat la temperatura între 2 și 25 ° C și departe de lumina soarelui.

Loading...