Regenovue Sub-Q Plus (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei276.25

Ridurile profunde sunt o problemă pe care specialiștii rezolva cu greutate, dar cu filler-ul dermic Regenovue Sub-Q Plus, chiar și cele mai mari pliuri ale pielii și cele mai adânci riduri vor fi mascate cu succes pentru o perioadă lungă de timp. Acesta este un produs fiabil bazat pe acid hialuronic, care are un efect vizibil anti-vârstă garantat. Acesta va ajuta la îmbunătățirea texturii pielii, precum și a elasticității și rezistenței sale, cu o minimă invazivitate a procedurii de injectare a filler-ului.

Cantitate :

Caracteristice a Regenovue Sub-Q Plus

Regenovue Sub-Q Plus este unul dintre cele mai fiabile fille-re pentru conturul feței și eliminarea ridurilor adânci disponibile în acest interval de prețuri. Produsul este excelent și profesionist anti-vârstă, dar la un cost redus.

Acest filler hialuronic se caracterizează prin:

  • Structură monofazică stabilă care oferă rezultate naturale de până la 18 luni
  • Acidul hialuronic sintetic de înaltă calitate și purificat (complet biocompatibil și biodegradabil)
  • Aproape nici o urmă de componente BDDE în compoziție
  • Niveluri ridicate de viscoelasticitate și rezultate de durată după plasare și modelare.
  • Aproape fără durere la injectare

Acest film surprinzător de accesibil este vândut gata pentru injectare – într-o seringă și cu două ace de unică folosință (dimensiunea 27G).

Unde se injectează filler-ul?

Este un filler relativ gros și solid care este folosit în principal pentru a modela și îmbunătăți caracteristicile faciale. Se injectează adânc în straturile subcutanate și cu ușurință umple și acoperă chiar pliuri sau linii adânci. Foarte potrivit pentru pacienții cu vârsta peste 40 de ani. În plus, are o structură suficient de stabilă și rigidă pentru a fi utilizat pentru conturarea maxilarului, modelarea nasului sau a bărbiei, sculptarea pomeților.

Loading...