GANA PH (PLLA + HA filler) – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

lei369.75

GANA PH poate fi descris ca un filler special care combină proprietățile benefice ale acidului hialuronic și acidul pol-L-lactic (PLLA) într-un gel de injecție care este complet biocompatibil, are proprietăți excepționale, hidratante și este aproape unic prin durabilitatea efectului său. Care este secretul? Echilibrul perfect între cele două componente principale din compoziția sa, ceea ce permite folosirea eficientă a filler-ului pentru a îndepărta ridurile adânci, precum și pentru a contura și forma zone precum bărbia, nasul și obrajii.

Cantitate :

Conturarea în mod de siguranță a feței și îndepărtarea ridurilor

Mulți pacienți aleg să nu folosească fillere pe bază de acid pol-L-lactic, deoarece sunt clasificate ca gel de injecție semipermanent. Dar GANA PH este un filler diferit pentru injectare în țesuturilor moi, care combină acidul hialuronic, originea non-animală și acidul poli-L-lactic de înaltă calitate. Această combinație unică permite dermatologilor să ofere pacienților săi un rezultat mult mai natural la ajustări în zona obrazului, modelarea bărbiei sau intervenții asupra nasului. Toate acestea se obțin în câteva minute, prin injecție nedureroasă, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală sau repaus ulterior la pat. Corecția ridurilor adânci și a cutelor pe față este posibilă și ușoară atunci când se face cu un filler de înaltă calitate, cum ar fi GANA PH. Datorită structurii sale dense, este cel mai potrivit pentru ajustări la cutele sau liniile deosebit de adânci și nu este recomandat pentru utilizarea în zone mai delicate sau pentru riduri superficiale.

Avantajele principale ale GANA PH

Există multe motive pentru care un chirurg plastician cu experiență sau un dermatolog ar trebui să se oprească la GANA PH. Acest filler revoluționar care combină HA și PLLA are multe avantaje, cum ar fi:

  • Nu există deplasarea gelului injectat
  • Nu este necesar repaus la pat
  • Durabilitatea totală este de până la trei ani
  • Efecte secundare minime
  • Rezultate imediate
  • Garantat biodegradabil și biocompatibil
  • Stimulează producția de colagen

Additional information

Weight0.150 kg
Loading...