Stylage L (2 x 1ml)

Availability: In stock

lei811.75

Fillere-le hialuronice de înaltă calitate au o aplicație care depășește ascunderea ridurilor obișnuite pe fața. Fillere-le cele mai dense și de cea mai înaltă calitate, de asemenea, sunt potrivite pentru injectare în zonele cu riduri și cute foarte adânci. Stylage L este exemplul perfect în acest sens. Acest gel hialuronic excepțional este injectat adânc în straturile subcutanate și tratează aproape nedureros probleme precum liniile de marionete adânci sau pliurile nazolabiale. Formula lui unică îi permite, de asemenea, să fie utilizat pentru a modela trăsături faciale (cum ar fi bărbia) și chiar pentru injectarea în mâinile.

Cantitate :

Sylage L – un filler hialuronic extrem de durabil

Majoritatea fillere-lor hialuronice disponibile pe piață oferă rezultate doar patru luni. În schimb, Stylage L oferă volum și umple pliurile pielii aproape un an. Acest lucru permite pacienților să se bucure de un aspect fizic întinerit și îmbunătățit pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a fi nevoie de multe proceduri suplimentare. Secretul constă în rezistența acestui produs la ascunderea ridurile adânci. Structura gelului hialuronic injectat este mult mai stabilă, iar gelul în sine este cu elasticitatea și vâscozitatea corespunzătoare, pentru a garanta rezultate mult mai naturale, atât la umplerea pliurilor adânci, cât și la conturarea feței. Filler-ul conține, de asemenea, antioxidanți care protejează în continuare acidul hialuronic de acțiunea enzimelor. Calitatea este garantată de IPN-like tehnologia specială de producție.

  • Principalul ingredient activ: acid hialuronic reticulat (24mg / ml)
  • Zona de injectare: față și mâini
  • Adâncimea plasării: straturi subcutanate
  • Alte ingrediente: manitol (un antioxidant)
  • Efect: aproximativ 12 luni

Contraindicații

Stylage L este un filler hialuronic extrem de sigur. De obicei, efectele secundare sunt reduse la probleme minore, cum ar fi umflarea ușoară, roșeață, vânătăi și sensibilitate crescută în zona de penetrare a acului. Evitați pacienții cu tendința de a dezvolta cheloide, care suferă de probleme de coagulare sau femei însărcinate / care alăptează.

Additional information

Weight0.200 kg
Loading...