Dermalax Implant Plus (2 x 1.1ml)

Availability: In stock

lei578.00

Implant Plus este cel mai tare filler din gamă Dermalax. Aplicarea lui este de a elimina ridurile adânci și pliuri cutanate pe fața. În plus, consistența lui îl face extrem de potrivit pentru procedurile estetice legate de modelarea și conturarea liniilor de față atunci când este injectat în zone cum ar fi pomeții, bărbia sau nasul. Produsul conține lidocaină, astfel încât plasarea este complet nedureroasă pentru pacient.

Cantitate :

Caracteristicile a lui Dermalax Implant Plus:

  • Principalele ingrediente – acid hialuronic stabilizat (24mg / ml) și lidocaină (0,3%)
  • Injectarea – în straturile subcutanate profunde
  • Aplicare – îndepărtarea ridurilor și crețurilor profunde, conturând fața
  • Durabilitate – până la 12 luni
  • Conținutul cutiei – două seringi cu filler de 1,1 ml, două ace de 27 G pentru injectare

Toate filler-e “solide”, adică cu o densitate mai mare, necesită ca injectarea lor să fie în straturile mai profunde. Acest lucru vă permite să umpleți în mod eficient cretele și ridurile mari și profunde. Desigur, o astfel de injectare este adesea asociată cu disconfort. Un avantaj al Dermalax Implant Plus este faptul că acesta include lidocaina în compoziția sa, făcând procedura mult mai puțin dureroasă.

În plus, acele incluse sunt extrem de ascuțite și subțiri, ajutând plasare filler-ului să fie mult mai ușoară, mai precisă și fără durere.

Baza acestui filler dermic este acidul hialuronic. Apare în mod natural în corpul uman și are capacitatea de a ține până la 1000 de ori greutatea proprie sub formă de apă. HA folosit este sintetic, dar complet biocompatibil și sigur de injectat.

Efectele secundare ale injectării filler-ului hialuronic sunt minime, și sun manifestate prin înroșire și iritare în zona de penetrare a acului.

 

Loading...