Zishel Rose Mild (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei263.50

Zishel Rose Mild este una dintre cele mai bune oferte de pe piața pentru filler-e hialuronice pentru îndepărtarea ridurilor. Aceasta este o soluție excelentă pentru pacienții care doresc să se ocupe de ridurile fine până la cele mijlocii. Creat pe baza de acid hialuronic pur de origine non-animala. Dimensiunea particulelor este de 500 μm și filler-ul este suficient de moale pentru utilizarea de creșterea volumul  buzelor.

Cantitate :
Categories: ,

Beneficiile generale ale injectărilor cu Zishel Mild Filler

Unul dintre cele mai mari avantaje nu numai pentru Zishel Mild, ci și filler-le hialuronice în general, este că acestea sunt o alternativă extrem de convenabilă și nedureroasă la chirurgia plastică. Această metodă de îndepărtare a ridurilor și modelare a buzelor este temporară – după plasarea filler-ului, enzimele din corpul pacientului îl degradează încet. Comoditatea soluției care nu este permanentă este aceea că pacientul are libertatea de a-și schimba decizia și de a adăuga mai mult filler sau de a aștepta degradarea injecțiilor deja injectate.

Injectarea, este obligatoriu de la un medic, durează între 20 și 30 de minute. Spre deosebire de intervenția chirurgicală, nu este nevoie să stați pe pat – pacientul poate continua cu programul normal imediat după plasarea gelului hialuronic.

Alte beneficii ale produsului cosmetic sunt:

  • Dezvoltat pe baza tehnologiilor inovatoare
  • Produs testat clinic
  • Conține numai materiale de înaltă calitate
  • Efecte secundare minime
  • Durabilitate de peste patru luni
  • Acidul hialuronic este complet bio-compatibil
  • Rezultatele sunt aproape instantanee

Există riscuri?

Pe scurt – nu. Acesta este unul dintre filler-ele hialuronice de cea mai bună calitate disponibile pe piață. Principalul ingredient este acidul hialuronic, care este o substanță naturală în corpul uman. Produsele cosmetice folosesc echivalentul ei sintetic. Ingredientele sunt sterilizate și complet biodegradabile. Reacțiile adverse sunt limitate la iritații și roșeață la locul injectării.

Loading...