Monalisa Mild Type (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei233.75

Restaurarea volumului natural al pielii sau mărirea și modelarea buzelor sunt aproape instantanee cu acest filler hialuronic. Monalisa Mild Type este un gel moale dermic de injectare, care poate fi folosit cu succes atât pentru acoperirea ridurilor, cât și pentru îmbunătățirea volumului și a formei buzelor pacientului. Rezultatele cu acest filler dermic sunt rapide și fiabile, iar efectul lor rămâne vizibil timp de până la 6 luni. Ușor de aplicat și cu o seringă ergonomică specială.

Cantitate :
Categories: ,

În general, este foarte recomandat, atunci când alegeți un filler hialuronic, să nu sacrificați calitatea în numele prețului. Monalisa Mild Type este unul dintre puținele fillere avantajoase care au o calitate și o fiabilitate deosebită. Creat pe baza acidului hialuronic pur de înaltă calitate din origine non-animală, chiar și cu un preț avantajos, acest produs cosmetic se descurcă cu ușurință cu liniile delicate pe pielea sau ridurile fine, ascunde urmele de îmbătrânire sau de efectele negative al mediului înconjurător, cum ar fi poluarea, expunerea puternică la soare sau stil de viață nesănătoase, inclusiv lipsa de somn și oboseală.

Caracteristice la Monalisa Mild Type

Acesta este unul dintre filler-ele dermice mai moi, cu o dimensiune medie a particulelor de numai 400μm. Acest lucru determină și proprietățile sale fizice, în special viscoelasticitatea, ceea ce îl face o alegere excelentă ca un gel de injectare în zonele în care mușchii se contractă des, cum ar fi gura, buzele sau în jurul ochilor. Rezultatele cu aspect natural pot fi obținute cu ușurință prin injectarea în straturile superficiale ale pielii, iar acest gel hialuronic este o soluție excelentă pentru a crește volumul în zona obrajilor.

Parametri

  • Acid hialuronic sterilizat de origine non-animală și structură reticulată
  • Fără conținut de BDDE
  • Ușor de manevrat, mâner ergonomic
  • Creat printr-un proces inovativ și sigur de producție
  • Durabilitatea filler-ului este de până la jumătate de an
Loading...