Regenovue Deep (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei276.25

Regenovue Deep este filer de buze accesibil, care poate fi utilizat atât pentru mărirea buzelor, cât și pentru acoperirea liniilor de piele medii până la adânci, a pliurilor și a ridurilor. Gelul său are o structură monofazică, cu acid hialuronic reticulat. Are o densitate bună pentru corecții ușoare în zona bărbiei și frunții.

Cantitate :
Categories: ,

Unde poate fi injectat acest filler?

În funcție de rezultatul căutat, acest filler hialuronic poate fi injectată atât în straturile superficiale ale pielii, cât și în adâncimea medie a straturilor subcutanate, umplând efectiv riduri mai adânci. Cu ajutorul lui, se poate îmbunătățit conturul în diferite părți a feței, dar poate cea mai comună aplicare este ca un filler de buze. Zonele potrivite de injectare sunt:

  • Linii periorale
  • Falduri nazolabiale
  • Buzele
  • Frunte
  • Bărbie
  • Liniile glabelare
  • Ridurile în jurul ochilor

Pachetul este prevăzut cu o seringă pregătită pentru utilizare și cu două ace de unică folosință de 27G. Concentrația acidului hialuronic în gel este de 24 mg / ml. Poate fi păstrat la o temperatură normală în intervalul de 2 până la 25 ° C, preferabil departe de lumina soarelui. Termenul de valabilitate al produsului este de 24 de luni.

Durabilitatea Regenovue Deep și efectele filler-ului

Spre deosebire de metodele mai tradiționale de chirurgie plastică, plasarea Regenovue Deep oferă rezultate aproape imediate. După doar o plasare, pacienții vor putea să se bucure de buze mai mari, mai dense și mai frumoase. Deoarece se bazează pe acid hialuronic, gelul se va degrada de la enzimele organismului în timp. Este bine să injectați periodic o substanță suplimentară, fie în buze, fie în zona unde sunt ascunse ridurile, pentru a menține rezultatul. Per ansamblu, durabilitatea acestui filler pentru buze și piele este peste nivelul mediu pentru acest tip de produs – 8 până la 12 luni.

Loading...