Regenovue Aqua Shine (3 x 3ml)

Availability: In stock

lei493.00

Regenovue Aqua Shine Plus este un produs mezoterapic nou și revoluționar care va ajuta pacientul să se recupereze, să se hidrateze și să se întinerească complet. De la îmbunătățirea elasticității și echilibrarea nivelurilor de hidratare la ascunderea ridurilor delicate – acest produs mezo din nouă generație, profită din plin de potențialul revitalizant al acidului hialuronic. Soluția perfectă pentru pacienții cu probleme cu pielea uscată și obosită care necesită hranire. Soluție rapidă și eficientă pentru întinerirea și corectarea culorii pielii.

Cantitate :

Proprietăți și efect

Este un produs mezoterapeutic profesional care poate fi injectat atât la bărbați, cât și la femei. Este potrivit pentru orice pacient care caută o întinerire rapidă și naturală a pielii, dar nu dorește intervenția chirurgicală. Regenovue Aqua Shine se administrează prin injectare în piele și este potrivit pentru tratarea următoarelor domenii și probleme:

  • Plize nasolabiale
  • Frunte
  • Bărbie
  • Buze
  • Între sprâncene (linii gabellare)
  • Ridurile în jurul ochilor

O sesiune de mesoterapie cu acest produs durează între 15 și 30 de minute, iar plasarea trebuie făcută de un medic.

Principalul ingredient al acestui produs de mezoterapie este acidul hialuronic cu o structură nereticulată. Este o substanță cu efecte anti-vârstă extrem de puternice. Datorită acestui fapt, pacienții se vor bucura de piele mai umedă, elastică și deschisă la culoare. Îmbunătățirea hodrobalanța în piele, oferă o soluție pe termen lung la problema ridurilor subțiri și delicate pe față.

Care este diferența dintre Regenovue Aqua Shine și filler-ele hialuronice?

Spre deosebire de fillerele obișnuite pe bază de acid hialuronic, Aqua Shine de la Regenovue nu își limitează efectul la acoperirea ridurilor. Acest produs de mezoterapie are un efect total de întinerire asupra pielii, hrănind-o cu nutrienții și vitaminele necesare.

Loading...