Dermaheal HL (10 fiole x 5ml)

Availability: In stock

lei607.75

Dermaheal HL este un agent mesoterapeutic pentru combaterea caderii parului, potrivit atât femeilor, cât și bărbaților. Acest produs este o soluție de clasă întâi pentru a stopa căderea părului datorită vârstei, stresului sau epuizării părului care profită din plin de mezoterapie și se bazează pe un complex de vitamine, aminoacizi și peptide biomimetice. Aplicarea Dermaheal HL împotriva căderii părului va stimula creșterea părului nou și va hrăni și va întări foliculii de păr.

Cantitate :

La care pacienți li se recomandă injectarea cu Dermeaheal HL?

Acest produs de mezoterapie este formulat pe baza ingredientelor purificate și eficiente pentru a hrăni părul pe cap și pentru a îl stimula creșterea. Impactul său include:

  • Eliminarea diferite probleme ale scalpului
  • Diminuarea căderea părului
  • Stimularea creșterii părului
  • Îmbunătățirea rezistenței părului
  • Îngrijirea părului
  • Umiditatea scalpului
  • Îmbunătățirea circulației sanguine în pielea locului injectat

Ciclul standard de aplicare a Dermaheal HL implică injectarea preparatului o dată pe săptămână până când ambalajul este epuizat. Doza recomandată, care nu trebuie depășită, pentru o singură sesiune este o fiolă de 5ml. De obicei, primele rezultate pot fi observate după aproximativ șase săptămâni de mezoterapie. Utilizarea Dermaheal HL este adecvată la pacienții care au căderea părului datorită condițiilor genetice, vârstei sau stresului.

Procedura este dureroasă?

Aplicarea Dermaheal HL este prin utilizarea unei role cu microace și provoacă doar disconfort minim și durere. Aceasta este o procedură non-invazivă, astfel încât pacienții pot continua în mod normal cu planul său obișnuit zilnic imediat după administrare. Efectele secundare sunt rare deoarece toate cele 56 de ingrediente active ale acestui produs de mezoterapie împotriva căderii părului sunt bio-compatibile cu corpul uman.

Loading...