Hot

Dermaheal SR (10 Sticlute x 5ml)

Availability: In stock

lei607.75

Dermaheal SR este un produs de mezoterapie bazat pe un complex peptidic biomimetic special. Formula sa este garantată pentru întinerirea rapidă și pentru restabilirea elasticității, rezistenței, moliciunea pielii și pentru hidratarea țesuturile moi tratate. Acesta este un remediu mezoterapeutic sigur împotriva vârstei, care elimină cu succes atât ridurile superficiale, cât și liniile delicate de pe față și gât. În afara folosința lui de a hrăni și a întineri pielea îmbătrânită, Dermaheal SR este de asemenea extrem de eficient pentru pielea uleioasă și predispusă la acnee, precum și pentru porii expandați.

Cantitate :

Cum acționează Dermaheal SR?

  • Stimulează producerea de colagen și elastină, care îmbunătățesc elasticitatea pielii
  • Micșorează porilor
  • Face pielea mai sănătoasă și mai netedă, reducând liniile și ridurile
  • Îți face pielea să arate mai tânără și mai vibrantă
  • Umidifică zona injectată

Primele rezultate după tratamentul cu acest produs de mezoterapie de înaltă calitate pot fi văzute în aproximativ 5 sesiuni. Se recomandă o procedură de injectare pe săptămână utilizând 5 ml de produs sau, cu alte cuvinte, un flacon.

Procedura de plasare durează în mod normal aproximativ 30 de minute și nu este asociată cu un anumit disconfort sau durere pentru pacient. Produsul mezoterapeutic este injectat la o adâncime medie.

Cu toate că este testat și în întregime un produs sigur, utilizarea Dermaheal SR nu este recomandată pacienților cu hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele, precum și la femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se injecta din produsul meso în zone în care pacientul suferă de infecție sau inflamație.

Printre ingredientele active ale Dermaheal SR se numără un complex de vitamine, aminoacizi, coenzime, minerale și alte substanțe care hrănesc pielea.

Loading...