Kabelline Ser Petru Contur

Availability: In stock

lei607.75

Kabelline este un nou tip de produs de degradare a grăsimilor, bazat pe acid deoxiclic aprobat de FDA. Datorită acestui ingredient și a formula sa extrem de inovatoare, acest ser de contur degradează eficient celulele adipoase din corpul și față. Este potrivit pentru îndepărtarea straturilor moderate până la semnificative de grăsime și este extrem de reușit în combinație cu exerciții, dietă și alte mijloace de ardere a grăsimilor.

Cantitate :

Acțiunea lui Kabelline în descompunerea grăsimilor

Efectul principal al acestui ser pentru contur este stimularea lipolizei în două moduri diferite. În primul rând, acidul deoxicolic joacă un rol-cheie, deoarece are capacitatea de a descompune grăsimile într-un mod sigur și natural. El se obține dintr-o bacterie care apare în intestinul uman, care determină biocompatibilitatea completă a substanței. Din acest motiv, a fost aprobat și de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, FDA.

Produsul este cu garanția de:

  • Satisfacția pacientului
  • Efecte secundare minime
  • Eficiență excepțională
  • Rezultat rapid și degradare țesuturilor grase

Cea de-a doua cale prin care Kabelline atacă celulele adipoase prin formula specială și inovatoare a NewFace. Realizează dizolvarea hipotonică rapidă și susținută a celulelor grase. Acest lucru este realizat prin reducerea grăsimilor și lipidelor și stimularea celulelor pentru a absorbi mai multă apă.

Tratament si rezultate

Un ambalaj din acest ser de calitate superioară pentru dizolvarea grăsimilor conține 5 fiole de 8 ml. Într-o singura injectare se poate folosi între 4 și 8 ml de ser. O sesiune nu trebuie să depășească mai mult de 50 de injectării cu 0,2 ml pe injecție. Numărul maxim recomandat de sesiuni pe săptămână este 6. În timp, rezultatele vor deveni vizibile, iar la injectarea feței, liniile și caracteristicile faciale vor deveni mai clare. Acesta este un remediu homeopatic pentru îndepărtarea grăsimilor, care este cel mai eficient atunci când este combinat cu o dietă și un exercițiu adecvat.

Loading...