Hyaron (10 x 2.5ml)

Availability: In stock

lei72.25lei616.25

Hyaron este un produs special de mezoterapie care combină proprietățile unui filler și unui produs mezo. Ingredientul său principal este hialuronatul de sodiu, care formează un gel mult mai fin și omogen pentru injectare decât filler-ele pe bază de acid hialuronic. În comparație cu acestea, Hyaron nu este “granulat” și are particule semnificativ mai mici. Principalul său avantaj este că, pe de o parte, este potrivit pentru injectare pentru a îndepărta ridurile delicate și linii pe piele și, pe de altă parte, garantează un efect pozitiv de durată pentru pielea din zona injectată. Produs meso-terapeutic deosebit de potrivit pentru pacienții care suferă de piele uscată și aspră. 

Șterge
Cantitate :
SKU: N/A Category:

Hyaron este un produs complet sigur din ingrediente sterilizate.  În afară de hialuronatul de sodiu, alte componente importante ale produsului sunt fosfatul monobazic de sodiu și clorura de sodiu. 

Produsul are o dublă aplicare: o dată plasat acoperă și îndepărtează ridurile fine de pe fața, similar cu gelul acidului hialuronic. Acest efect estetic direct poate dura până la 9 luni. 

Pe termen lung, Hyaron este o soluție meso-terapeutică adevărată (și în cele din urmă eficientă). Acțiunea pe termen lung a mezoterapiei cu acest gel din hialuronat de sodiu include o piele mai fermă, netedă și elastică, iar nivelurile de hidratare sunt îmbunătățite constant. 

Ce conține cutia cu Hyaron? 

Fiecare cutie Hyaron este prevăzută cu 10 seringi gel preumplute, fiecare conținând 2,5 ml gel de hialuronat de sodiu (concentrație 25 mg / ml). 

Ciclul de injectare este la doua săptămâni, de la trei până la cinci sesiuni. Efectul îndepărtării ridurilor sensibile poate fi observat aproape imediat, în timp ce rezultatele pe termen lung ale mezoterapiei cu Hyaron pot fi observate după aproximativ două luni după începerea ciclului de plasare. 

Loading...