Regenovue Sub-Q (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei276.25

Regenovue Sub-Q este un filler extrem de eficient, care va umple cu ușurință chiar cele mai adânci pliuri de pe piele și va masca ridurile mari de pe fața pacientului. Complet sigur și creat cu cele mai fine și mai rafinate ingrediente, filler-ul este un substitut excelent pentru chirurgia plastică chiar și pentru anumite contururi ale bărbiei și obrajilor sau modelarea nasului (când corecțiile sunt mai mici). Stabil și fiabil, va garanta pacientului caracteristici faciale elegante de până la 18 luni.

Cantitate :

Care sunt aplicațiile acestui filler cu acid hialuronic de înaltă calitate?

Ca filler injectabil de cea mai bună calitate, acest produs are o dimensiune relativ mare a particulelor și este destinat injectării în straturile adânci subiacente. Rezistența completă a gelului hialuronic este umplerea celor mai severe cazuri de pliuri și riduri pe pielea pacientului. Acesta va restabili instantaneu volumul său natural. Mai frumoși și tineri.

Textura mai groasă și mai dură a gelului îl face o unealtă excelentă pentru modelare și contur. O bărbie mai bine sculptată, un nas mai frumos, o linie a maxilarului mai pronunțată sau pomeții mai proeminenți – aceste tratamente de frumusețe sunt în spectrul de aplicații al Regenovue Sub-Q.

Filler-ul are o concentrație ridicată de 24 mg pe ml și este fabricat din acid hialuronic de cea mai bună calitate. Este complet sigur și așa cum se găsește în corpul uman (utilizat sintetic), se va degrada în timp din enzime, fără a reprezenta un risc pentru sănătatea pacientului.

Ce face Regenovue Sub-Q atât de sigur?

Odată introdus în piele (injectarea obligatorie de către un medic), filler-ul nu va provoca efecte secundare ciudate, în afară disconfortului și iritării pe termen scurt în punctul unde acul a penetrat. În același timp, odată ce ați injectat, acest gel hialuronic este foarte stabil – nu își va schimba forma, nu se va “vărsa”.Dacă forma creata este făcută în mod corespunzător de la un medic, rezultatele arată foarte natural.

Procedura are o minimă invazivitate și, în practică, este complet sigură deoarece:

  • Filler-ul nu conține ingrediente de origine animală
  • A fost testat clinic
  • Nu există aproape nici o urmă de substanțe BDDE
  • 100% este compatibil cu corpul uman

Mulți medici preferă Regenovue Sub-Q ca un înlocuitor adecvat pentru intervențiile cosmetice mai ușoare, deoarece acest filler dens este o soluție fiabilă și rapidă.

Loading...