Stylage Hydro (1 x 1ml)

Availability: In stock

lei297.50

Vă puteți baza întotdeauna pe Stylage Hydro pentru o îmbunătățire vizibilă culoarea pielii, precum și pentru o terapie anti-vârstă eficientă și pentru o îmbunătățire dramatică a hidratării pielii. Un produs inovator de mezoterapie dezvoltat de Laboratories VIVACY, este o metodă rapidă pentru revitalizare durabilă a pielii. Componentele principale pe care se bazează sunt acidul hialuronic sterilizat și antioxidantul manitol. Combinația dintre cele două substanțe face mezoterapia cu acest produs mult mai eficientă.

Cantitate :

Mezoterapie eficientă de noua generație

Fiecare seringă Stlage Hydro conține 14mg / ml acid hialuronic reticulat, obținut printr-un proces de biofermentare. Produsul mezo este complet sigur, deoarece este de origine complet non-animală și nu are efecte secundare puternice. Datorită acidului hialuronic de înaltă calitate utilizat, pacienții se vor putea bucura de:

  • Pielea bine hidratată cu o culoare mult mai bună
  • Linii netezite și riduri faciale eliminate
  • Tinerețe și strălucire naturală a pielii
  • O piele sănătoasă și suplă

Antioxidanții folosiți în mezoterapie joacă un rol important în procesul de întinerire. Datorită lor, acidul hialuronic este mult mai rezistent la enzime, ceea ce favorizează de câteva ori mai lungă acțiune a produsului deja injectat.

Procedura de injectare recomandată

Stylage Hydro este un produs de mezoterapie pentru injectare de cea mai bună calitate, care este destinat să fie introdus în straturile superficiale ale pielii, folosind un ac extrem de subțire. Pentru rezultate optime, produsul trebuie administrat de către un cosmetician calificat sau dermatolog. Ciclul de administrare recomandat este de 3 ședințe separate, la fiecare 3 săptămâni după cel precedent. Mezoterapia poate fi repetată pe o perioadă de 3 până la 6 luni.

Additional information

Weight0.150 kg
Loading...