Filler X (PCL + HA filler) – 1 x 1ml

Availability: In stock

lei369.75

Filler X este unul dintre cele mai durabile fillere hialuronice pe piața. Face parte de linia de terapie anti-vârstă de înaltă calitate a companiei GANA și este din noua generație de produs de întinerire, cu efect care poate dura până la 4 ani, datorită policaprolactonei (PCL) utilizat în compoziția sa. Odată injectat, produsul crește permanent nivelul de producție de colagen în piele, ceea ce îmbunătățește efectul anti-vârstă.

Cantitate :

Cel mai bun filler pe piața

Chiar dacă a fost comercializat recent, Filler X este cu siguranță un nume bine cunoscut în industria cosmetică. Acest lucru se datorează în mare măsură faptului că este, în esență, un produs unic. Utilizează acid hialuronic modificat amestecat cu policaprolactonă (PCL), datorită căruia efectul durabil de la 2 până la 4 ani poate fi rezumat după cum urmează:

  • Îndepărtarea rapidă a ridurilor și cutelor (de exemplu pliurile nazolabiale)
  • Corectarea în condiții de siguranță a nasului (un grad scăzut de intervenție)
  • Formarea puțin invazivă a bărbiei
  • Recuperarea nedureroasă a volumului obrajilor
  • Hidratarea permanentă a pielii în profunzime

Acest produs excepțional, care întinerește pielea, se descompune în piele în timp, până când dispare complet fără a lăsa urme în organism. Este lipsit de toxine și are o biocompatibilitate dovedită. Pe scurt, efectele secundare neplăcute nu sunt caracteristice acestui filler hialuronic inovator.

Filler X  stimulează sinteza de colagen

PCL este un polimer care corpul uman recunoaște ca un obiect extern. Acest lucru activează un proces complet sigur pentru producerea de colagen, care netezește și întinerește pielea pacientului. Efectul poate fi observat între 4 și 6 săptămâni de la prima injecție, continuând până la dizolvarea completă a gelului din corp.

Additional information

Weight0.150 kg
Loading...