Dermaheal HSR (10 fiole x 5ml)

Availability: In stock

lei607.75

Dermaheal HSR este un produs pentru mezoterapia pe bază de acid hialuronic pentru întinerirea pielii uscate și îmbătrânite. Este o soluție puternică de meso care hidratează pielea pe locul injectat și stimulează sinteza macromoleculelor extracelulare, cum ar fi colagenul și elastina, cu un efect complet revitalizant asupra pielii. Dermaheal HSR conține până la de două ori mai mult acid hialuronic ca și produsele mesoterapeutice similare.

Cantitate :

Proprietățile de hidratare ale Dermaheal HSR

Îmbătrânirea pielii este caracterizată de niveluri scăzute de hidratare, ducând la elasticitate și volum redus. Când se utilizează Dermaheal HSR în tratamentele mezoterapice, se asistă pielea pacientului și abilitățile ei regenerative naturale. Secretul este acidul hialuronic, un produs extras sintetic care se găsește în mod natural în corpul uman. Are capacitatea de a reține apa de până la o mie de ori mai mult de greutatea proprie, făcându-l unul dintre cei mai eficienți agenți de hidratare pentru întinerirea pielii.

Nivelurile de HA (acidul hialuronic) din acest produs meso sunt semnificativ mai mari decât alte branduri. Datorită acestui fapt, pielea pacientului din zona injectată este mult mai bine hidratată pentru o perioadă mult mai lungă de timp.

Dermaheal HSR este creat printr-un proces special de fabricație și încorporează o varietate de factori de creștere și peptide care stimulează producerea naturală de colagen, elastină și alte proteine importante care afectează direct fermitatea, netezimea și elasticitatea pielii.

Aplicații produsului:

  • Injectarea o dată pe săptămână
  • Injectarea nu mai mult de o fiolă în zone diferite
  • Injectarea obligatorie de către un medic
Loading...