Dermaheal SB (10 Sticlute x 5ml)

Availability: In stock

lei607.75

Dermaheal SB este unul dintre cele mai eficiente și durabile produse de iluminare a pielii de pe piață. O soluție mezo-terapeutică adecvată pentru injectarea în zone ale pielii cu probleme de pigmentare. Creat pe baza unor ingrediente speciale cum ar fi un complex de peptide biomimetice și extract de plante cu efect de albire a pielii. Acest produs meso-terapeutic poate fi utilizat în zone ale pielii afectate de pete de vârstă, pistrui și alte forme de pigmentare nedorită a pielii.

Cantitate :

Există riscuri de tratare a pielii cu Dermaheal SB?

Ca orice produs din seria Dermaheal, SB se concentrează pe vindecarea pielii. Ingredientele de baza al produsului mezo și formula în care sunt amestecate nu sunt numai sigure pentru sănătate, ci și au un efect global pozitiv. Și, chiar dacă acest produs are un efect de albire a pielii, efectul lui nu este agresiv. Ingredientul activ al Dermaheal SB reduce producția de melanină prin prevenirea transformării amino acidului L-DOPA în pigmenți cum ar fi pheomelanina sau eumelanina.

Utilizare recomandată:

  • Albirea pielii
  • Scoaterea pistruiele și petele de vârstă
  • Reducerea hiperpigmentării
  • Restaurarea culoarea naturală a pielii
  • Limitează sinteza melaninei

Fiecare cutie de Dermaheal SB conține 10 flacoane de 5 ml. Se recomandă utilizarea de un flacon pe ședința de injectare, adică, o doză de 5 ml. În mod normal, o procedură de injectare pe săptămână este suficientă pentru a obține rezultatele dorite. Efectul tratamentului depinde de mai mulți factori, cum ar fi vârsta, starea pielii și altele.

Tratament în trei etape

  • Prima etapă – pentru o lună, pacientului este supus la o procedura de injectare o dată pe săptămână
  • A doua etapă – în următoarele două luni, pacientul este injectat în două săptămâni
  • A treia etapă (întreținere) – obiectivul lui este de a menține rezultatele obținute prin injectarea unui produs mesoterapeutic o dată pe lună
Loading...