JBP NanoCannula

Availability: In stock

lei314.50

JBP NanoCannula este una dintre cele mai calitative canule disponibile pe piață. Cu ei, injectarea este ușoară și cu un mic disconfort pentru pacient. Canulele sunt extrem de ascuțite, ceea ce reduce rezistența țesuturilor la penetrare, iar pacienții au mai puțină durere. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, cum ar fi diametrul și lungimea și sunt potrivite pentru injectarea pe întregul corp și fața.

Șterge
Cantitate :
SKU: N/A Categories: ,

Eficacitatea injecției depinde de calitatea canulei utilizate. Numai aceste realizate la cele mai înalte standarde pot garanta o injectare sigură și confortabilă a pacientului. JBP NanoCannula este produsul, care corespunde celor mai înalte standarde ale industriei, oferind cel mai bun din industria medicală și cosmetică japoneză. Produs, preferat de medicilor, calitatea acestor canule este dovedită și reputația lor este perfectă.

Caracteristici de bază al JBP NanoCannula

  • Aprobat de FDA (US Food and Drug Administration)
  • Ac cu perete subțire
  • Micro-lustruit prin tehnologie specială
  • Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate

Scopul principal a acestor ace este, pe lângă injecția eficientă, reducerea durerii și a disconfortul pacientului. Peretele subțire al canulei face penetrarea mult mai ușoară, cu mai puțină rezistență și, prin urmare, durerea este mai puțin. Rănirea la punctul de penetrare este minimă. Timpul de recuperare al pacientului este redus semnificativ, iar efectele secundare sunt puțin probabile și minime în ceea ce privește aspectul (umflare, înroșire, vânătăi, sensibilitate crescută). JBP Nano Cannula este prima alegere a profesioniștilor pentru canule din întreaga lume.

Loading...